More

  The Morning After: PS5 en Xbox Series X en S, een jaar later |

  De PlayStation 5 en Xbox Series X/S debuteerden deze maand een jaar geleden. Om dit te vieren hebben we een videogesprek van 20 minuten gemaakt over de voor-, nadelen en toekomst van beide consoles, georganiseerd door PS5-enthousiasteling en Senior Editor Jessica Conditt, en Xbox Series X-fan en Senior Editor Devindra Hardawar.

  Er is misschien nog geen duidelijke winnaar van deze generatie – in feite probeert het gesprek het grootste deel van het drama te vermijden – dus we concentreren ons op wat zowel PlayStation als Xbox goed (en fout) hebben gedaan . DualSense! Game Pass Ultiem! Halo! Het Horizon-vervolg! Debat!

  — Mat Smith

  Het Britse Hooggerechtshof beslist in het voordeel van Google in iPhone-trackingzaak

  Rechters waren niet onder de indruk van de poging om een ​​class-action rechtszaak aan te spannen.

  Google is ontsnapt aan het risico van een rechtszaak na het schenden van de privacy van ongeveer 5,4 miljoen iPhone-gebruikers in het VK. Het Britse Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat het niet kan toestaan ​​dat een class action-aanklacht in Amerikaanse stijl wordt ingediend tegen de zoekgigant nadat het opzettelijk een tijdelijke oplossing heeft gecreëerd om Safari-gebruikers te volgen. De uitspraak was gericht op procedurele zaken, zoals de kruising tussen Google, gevestigd in de VS, en de Britse gegevensbeschermingswetten.

  De strijd begon in 2017 met de voorvechter van consumentenrechten Richard Lloyd, en vele anderen, die een groep genaamd Google You Owe Us, die probeerde het bedrijf aan te klagen.

  Volgens MacRumors heeft de zojuist uitgebrachte bètaversie van het mobiele platform een ​​nieuwe functie waarmee gebruikers kunnen scannen op AirTags die mogelijk hun locatie volgen. Bètagebruikers kunnen de functie vinden op het tabblad Items in de app Zoek mijn‌. Elk traceerbaar item in de buurt dat van iemand anders is, wordt gedetecteerd en wordt weergegeven als een onbekend item. Apple zal gebruikers vervolgens wijzen op een reeks instructies over hoe ze het apparaat dat wordt gebruikt om ze te volgen, kunnen uitschakelen.

  Een andere interessante functie die in de bèta naar voren kwam, is Digital Legacy. Hiermee kunnen gebruikers mensen aanwijzen als oude contactpersonen, die toegang hebben tot hun account en digitale informatie wanneer ze overlijden.

  Lees verder.

  De slimme gadgets voor thuis en keukentechnologie die het waard zijn om cadeau te doen

  Laten we verder gaan dan een Instant Pot en een Google Nest Hub.

  We beoordelen slimme luidsprekers, robotstofzuigers en Instant Pots het hele jaar door, en voor de feestdagen hebben we een lijst samengesteld met onze recente favorieten in huis- technische ruimte.

  Beginnen met een slimme plug en werk je omhoog?

  Lees verder.

  YouTube verbergt het aantal dislikes voor alle video’s

  De actie zou intimidatie en gerichte aanvallen kunnen verminderen.

  YouTube’s experiment met het verbergen van antipathieën was blijkbaar succesvol. De service implementeert een wijziging om het aantal afkeuren privé te maken voor video’s op YouTube. De knop zal nog steeds bestaan ​​(en invloed hebben op uw aanbevelingen), en producenten kunnen het aantal nog steeds zien – u ziet de cijfers alleen niet als kijker.

  Het merk dat eigendom is van Google weet dat sommige mensen het hebben gebruikt de tellingen om kijkbeslissingen te nemen, maar het voelt dat geheime tellingen de gemeenschap in het algemeen zouden helpen. Nieuwe en kleinere videomakers worden vaker getarget door campagnes die niet leuk zijn, zei YouTube, en de test verminderde die intimidatie.

  Lees verder.

  ‘Forza Horizon 5’ had de grootste lancering voor alle Xbox Game Studios-titels

  De nieuwe ‘Forza’ had drie keer zoveel actieve spelers als zijn voorganger.

  h3>

  Microsoft’s gaming-hoofd Phil Spencer heeft onthuld dat Forza Horizon 5 de beste lanceringsdag had van alle Xbox Game Studios-titels. Tot nu toe hebben meer dan 4,5 miljoen mensen de arcaderacer gespeeld op alle platforms (Xbox, Windows en cloud), en het aantal gelijktijdige spelers was drie keer zo hoog als dat van zijn voorganger.

  Lees verder.

  Congres verplicht technologie voor rijden onder invloed van alcohol voor auto’s

  Het zou tegen 2026 nieuwe voertuigen kunnen bereiken.

  < /h3>

  Congres doet zijn grootste duw ooit om rijden onder invloed te stoppen met de enorme infrastructuurrekening van president Biden.

  Nu heeft de Infrastructure Investment and Jobs Act het Congres aangenomen met de maatregel intact en zal naar verwachting binnenkort door de president worden ondertekend. Als onderdeel van de wetgeving moeten autofabrikanten al in 2026 technologie opnemen om dronken bestuurders op te sporen en te stoppen.

  Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  De beste cadeaus voor de creatievelingen in je leven

  De beste gadgets voor je huisdieren

  NASA schuift bemande maanlanding terug naar 2025

  De Hubble-telescoop herstelt zich van een andere systeemfout

  Rechterlijke regels Apple kan bestelde betalingswijzigingen in de App Store niet terugdringen

  Valve’s Steam Deck wordt pas in 2022 verzonden

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]