More

  Slimme gadgets voor thuis en keukentechnologie die geweldige geschenken zijn |

  We brengen de laatste tijd allemaal veel meer tijd thuis door, dus als het om de feestdagen gaat, is het logisch om een ​​geschenk te geven dat de eenvoudige woning een stuk aangenamer maakt. Daarom hebben we een assortiment huisgerelateerde goodies aanbevolen, van innovatieve keukenapparatuur tot aantrekkelijke slimme luidsprekers, om die ene speciale persoon in je leven te schenken. Het weerhoudt ze er misschien niet van om huiskoorts te krijgen, maar het kan ze wel een thuisgevoel geven.

  Google Nest Audio

  Nathan Ingraham /

  De nieuwste slimme luidspreker van Google is de Nest Audio, die een enorme upgrade biedt ten opzichte van de Mini. Het heeft automatische afstemming, zodat de geluidskwaliteit in de loop van de tijd verbetert naarmate het meer leert over de luistergewoonten van je geliefde en de kamer waarin het zich bevindt. Je giftee kan het gebruiken om hun favoriete deuntjes af te spelen, en dankzij de Google Assistent kunnen ze het ook vragen voor informatie zoals het weer, aanstaande agenda-afspraken of hun takenlijst, gewoon door hun stem te gebruiken.

  Het grote 10-inch scherm is zeer geschikt als digitale fotolijst en het is een snelle en gemakkelijke manier om YouTube, YouTube TV en zelfs Netflix te bekijken. Het is ook een geweldig cadeau voor een aspirant-kok, omdat ze het kunnen gebruiken voor receptvideo’s en stapsgewijze kookinstructies. Bovendien kunnen ze de Nest Hub Max gebruiken om de live feed van andere Nest-cams in huis te bekijken. Een ander pluspunt is dat hij een camera heeft, zodat je hem kunt gebruiken voor videogesprekken via Zoom, Google Duo of Google Meet.

  Koop Nest Hub Max bij Walmart – $ 230 Koop Nest Hub Max bij Best Buy – $ 230

  Amazon Echo Studio

  Amazon

  Als je vriend of familielid meer een Alexa-fan is, overweeg dan de Amazon Echo Studio. Het is misschien wel de best klinkende Echo die Amazon ooit heeft gemaakt, met high-res en 3D-audio-opties. Volgens Senior Editor Billy Steele is de Echo Studio “groot, veelzijdig en klinkt fantastisch” en doet hij recht aan een grote verscheidenheid aan muziekgenres.

  Dat, plus de geluidskwaliteit is verrassend goed, en het werkt met de meeste audiostreamingdiensten zoals Spotify en Pandora. Nee, het wordt niet geleverd met een stemassistent, maar ze zouden prima moeten werken als de ontvanger van het cadeau toevallig een aparte Google Assistent of Alexa-apparaat in huis heeft.

  Koop Sonos Symfonisk bij IKEA – $ 190

  Eero Pro 6

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fmedia-mbst Eero

  Mesh wifi-routers klinken niet als een bijzonder opwindend cadeau, maar als je geliefde worstelt met slechte internetsnelheden, dan is er geen beter cadeau. De Eero-routers van Amazon behoren tot de beste in de branche en combineren een eenvoudige installatie met een fantastische dekking. Het bedrijf kwam onlangs met nieuwe Eeros, die beide WiFi 6 ondersteunen, de nieuwste en snelste wifi-standaard. De Eero Pro 6 is onze favoriet, omdat hij alleen al 2.000 vierkante voet kan beslaan, en tot ongeveer 6.000 vierkante voet in combinatie met een paar andere Pro 6-eenheden.

  Het hydrocultuursysteem van Aerogarden is zo gebruiksvriendelijk dat zelfs degenen met de zwartste duimen zonder veel poespas kunnen genieten van een overvloedige oogst. Het enige wat ze hoeven te doen is de zaaddozen in de sleuven te steken, te voeren en water te geven wanneer een knipperend licht hen dat zegt, en ze zullen binnen de kortste keren gegarandeerd een gezonde miniatuurtuin hebben.

  Koop Harvest Elite Slim bij Walmart – $130 Koop Harvest Elite Slim bij Aerogarden – $130

  Instant Pot Duo Nova

  Will Lipman Photography

  De Instant Pot staat al jaren consequent in onze cadeaugidsen, en dat is geen wonder. Het is echt een keukenwonder en combineert verschillende functies zoals een slowcooker, snelkookpan, rijstkoker en meer in één apparaat. Een van de nieuwste modellen is de Duo Nova, die een paar upgrades biedt ten opzichte van de originele Duo. Ze zijn voorzien van een kookstatusindicator, een eenvoudige stoomknop en een gemakkelijk af te sluiten deksel dat automatisch verzegelt wanneer u het sluit.

  In dat geval zijn ze misschien de perfecte kandidaat voor de Anova Precision Oven – een hightech combinatie van convectie-stoomoven die voedsel kookt op zowel natte als droge hitte met nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregelingen. Dit kan sappige gebraden kip zijn met een knapperige schil of perfect gebakken cheesecakes zonder scheuren. En dankzij de stoominjectie is de oven vooral goed voor het bakken van mooi knapperig ambachtelijk brood. Het heeft zelfs wifi en een bijbehorende app, zodat ze hun eten op hun telefoon in de gaten kunnen houden.

  Koop Precision Oven bij Anova – $600

  Baratza Virtuoso+ koffiemolen

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fmedia-mbst Baratza

  We hebben de Baratza Encore eerder aanbevolen in eerdere koffiegidsen, en hoewel dat geweldig is voor beginnende liefhebbers, kan de veeleisende koffienerd een meer verbeterde koffiemolen waarderen . De Baratza Virtuoso+ levert op dat vlak, met een digitale timer die elke keer precies dezelfde hoeveelheid koffie kan malen, een solide basis die niet zo veel trilt, en over het algemeen net een tikje strakker is dankzij zijn zwarte en zilveren ontwerp.

  Koop Virtuoso+ bij Amazon – $ 250 Koop Virtuoso+ bij Walmart – $ 250

  Kalita Wave 185-druppelaar

  Holiday Gift Guide: Kalita Wave 185 druppelaar Kalita

  Koffieliefhebbers waarderen de eenvoud en zuiverheid van schenkkoffie meestal, maar een goed kopje koffie kan moeilijk zijn om goed te zetten.

  Online beoordelingen stellen dat het zonder veel poespas consistente en smaakvolle kopjes produceert, wat geweldig is voor beginners. De Wave wordt geleverd in glas, keramiek en roestvrij staal en is ook redelijk betaalbaar. Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat de ontvanger van uw koffieliefhebbende cadeau waarschijnlijk de eigen filters van Kalita online moet kopen.

  Koop Wave 185 bij Amazon – $30 Koop Wave 185 bij Walmart – $30

  Aeropress Go

  Holiday Gift Guide: Aeropress Go Will Lipman Photography

  De Aeropress is al jaren een favoriet onder cafeïneverslaafden dankzij het eenvoudige zuigersysteem. En omdat het slank en draagbaar is, is het vaak de beste keuze voor reizigers. Aeropress heeft echter onlangs een nog meer draagbare optie gemaakt, de Aeropress Go. Het wordt geleverd met een drinkbeker die ook dienst doet als draagtas, waardoor het nog compacter is dan het origineel. Het is ook ideaal voor kampeerders en backpackers die nog steeds geweldige koffie willen als ze in de buitenlucht zijn.

  Koop Aeropress Go bij Amazon – $ 32 Koop Aeropress Go bij Walmart – $ 42

  Lenovo Smart Clock Essential

  Will Lipman Photography

  De Lenovo Smart Clock van vorig jaar was een enorme hit, grotendeels omdat het een no-nonsense display was wekker boven al het andere.

  In plaats van een LCD-scherm krijg je alleen een LED-scherm met basisinformatie zoals de tijd, het weer en alarmen. Het heeft echter nog steeds Google Assistant aan boord, waarmee je deuntjes kunt spelen en je agenda-afspraken kunt bekijken. Dit is een geweldig cadeau voor iemand die van het idee van een slimme wekker houdt, maar geen franje wil.

  Koop Smart Clock Essential bij Walmart – $29 Koop Smart Clock Essential bij Best Buy – $25

  Anova Nano Sous Vide

  Anova

  Sous-vide-machines zijn niet langer een betaalbare gadget, dankzij een nieuwigheid in de keuken . Het kost minder dan $ 100, is gemakkelijk te gebruiken en op te slaan en kan worden bediend via een app of fysieke bedieningselementen aan de bovenkant. Zoals alle sous-vide-fornuizen, laat de Nano uw dierbaren voedsel koken op precies de juiste temperatuur, zodat ze gegarandeerd een medium rare steak, sappige kippenborsten en perfecte eieren van 75 ° C krijgen.

  Koop Nano Sous Vide bij Amazon – $ 109 Koop Nano Sous Vide bij Walmart – $ 125

  ‘s 2020 Kerstcadeaugids

  De beste laptops en tablets om als cadeau te geven

  Computer- en telefoonaccessoires die geweldige cadeaus en telefoonaccessoires zijn >

  De beste cadeaus voor de pc-gamer in je leven

  Het beste technische speelgoed voor kinderen

  De beste smartwatches, fitnesstrackers en wearables om cadeau te doen

  De beste technische cadeaus om je thuisbioscoop te upgraden

  Dit zijn de audiogadgets om dit seizoen cadeau te doen

  Slimme gadgets voor thuis en keukentechnologie die geweldige cadeaus zijn

  De beste digitale geschenken om je vrienden en familie te sturen

  De beste uitrusting om aan de fotograaf in jou te geven r life

  De boeken, films en muziek die we dit jaar cadeau doen

  Alles in onze cadeaugids dat je kunt kopen voor minder dan $ 50

  De beste fitness gadgets voor de atleet in je leven

  De beste technische cadeaus voor nieuwe ouders

  De beste bordspellen om deze feestdagen cadeau te doen

  De uitrusting om voor je volgend winteravontuur

  Kleine, betaalbare gadgets die geweldige kousenvullers zijn

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]