More

  Miso brengt AI-aangedreven robots naar lokale fastfoodketens |

  Iedereen die de arbeidsmarkt heeft gevolgd in de nasleep van de heropening van COVID, weet dat de restaurantindustrie met een ernstig tekort aan arbeidskrachten wordt geconfronteerd. De industrie heeft traditioneel wisselende, tijdelijke arbeidskrachten in dienst, maar zo is het nooit geweest. Het personeelsverloop in restaurants, met name fastfoodrestaurants, is enorm gestegen, met een maandelijks verloop van 144 procent. Gegevens van het Amerikaanse ministerie van Arbeid bevestigen dat restaurantmedewerkers hun baan in het hoogste tempo in twee decennia opzeggen, met 70 procent meer vacatures nu dan in 2019.

  Zeggen dat de huidige personeelscrisis de fastfoodsector heeft geruïneerd restaurants – ook wel bekend in de branche als Quick Service Restaurants – achter de eight ball is een understatement. De nationale fastfoodketen Raising Cane’s Chicken Fingers nam zelfs de verbazingwekkende stap om bedrijfsmedewerkers opnieuw aan te wijzen om de frontlinie te dienen als frituurkoks en kassiers in meer dan 500 van hun landelijke locaties.

  Geplaagd door personeelstekorten, restauranteigenaren en franchisenemers zoeken naar nieuwe mogelijkheden om deuren open te houden en winkels winstgevend te houden. En als je geen mensen kunt krijgen om je restaurants te bemannen, hoe zit het dan met robots?

  Miso gelooft dat zijn robots het antwoord zijn op personeelstekorten in fastfood

  Miso Robotics werd vijf jaar geleden opgericht jaren geleden door de jonge tech-investeerder en -bouwer Buck Jordan, die de uitdaging aanging om restauranteigenaren in moeilijkheden te helpen door een robotarm te maken die hamburgers net zo goed kan omdraaien als een mens.

  Zijn streven heeft zijn vruchten afgeworpen.

  Het bedrijf wil nu uitbreiden en zijn producten naar nieuwe markten brengen via een Series D-financieringsronde, die investeringsmogelijkheden biedt voor visionairs die een toekomst zien in geautomatiseerde restaurants.

  En er is genoeg goede reden voor optimisme bij investeerders. Die hamburger-flipping-robot, nu bekend als Flippy, is het vlaggenschip van Miso Robotics. Na een proefperiode in een White Castle in Indiana, besloot de OG fastfoodketen om de arm, die tot 19 verschillende menu-items kan koken, dit jaar naar minstens 10 andere locaties te brengen.

  De Flippy Fryer heeft al meer dan 175.000 pond patat en andere lekkernijen gekookt, terwijl de Flippy Grill met succes meer dan 10.000 hamburgers heeft geserveerd, op weg naar inspirerende bemoedigende mediaberichten van zo gevarieerde verkooppunten als The Wall Street Journal.

  Er is ook CookRight, een AI-aangedreven robotkeukenassistent die is ontworpen om de algehele efficiëntie van een restaurantkeuken te verhogen door gebruik te maken van vision-technologie en een digitale interface om de kooktijden en kwaliteit van voedsel automatisch bij te houden.

  Klaar om in te investeren de robotkeuken van de toekomst?

  Met een bedrijfswaarde van $ 350 miljoen wil Miso de pilotprogramma’s uitbreiden met 10 van de 25 beste QSR-restaurantmerken en hun voetafdruk in de branche vergroten.

  Met tot nu toe bijna 12.000 aandeelhouders, waaronder zwaargewichten zoals de Los Angeles Dodgers, heeft het bedrijf via crowdfunding meer dan $ 30 miljoen opgehaald, waaronder $ 7 miljoen in deze nieuwste Series D-investeringsronde. Kopers kunnen nu investeren in de QSR-keukenrevolutie en zich in Miso Robotics kopen met een investering van slechts $ 1.000.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u te voorzien van aanbiedingen voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials.

  Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning..

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]