More

  Google’s Nest Learning Thermostat is nu 28 procent korting |

  Als je je slimme huis naar een hoger niveau wilt tillen, kan een slimme thermostaat uitkomst bieden. Google maakt een paar betrouwbare, waaronder de Nest Learning Thermostat, die een tikkeltje slimmer en slanker is dan het standaardmodel. Normaal $ 249, is de Nest Learning Thermostat nu te koop voor $ 179 bij Wellbots als je de code THERMO gebruikt. Hoewel dit geen historisch dieptepunt is, is het de beste prijs die we in maanden voor de gadget hebben gezien.

  Koop Nest Learning Thermostat bij Wellbots – $ 179

  De meeste mensen voelen zich aangetrokken tot slimme thermostaten vanwege de energiebesparing die ze opleveren voorzien in. In het geval van het apparaat van Google gebruikt het een functie genaamd Savings Finder om meer te weten te komen over je thuissysteem, temperatuursuggesties te doen en schema’s in te stellen op basis van hoe je leeft. En omdat het synchroniseert met de bijbehorende app van Google, kan het de locatie van je telefoon gebruiken om te weten wanneer je weg bent, en automatisch naar een Ecotemperatuur-modus gaan om energie te besparen. Met de app kun je ook handmatig schema’s instellen en overal aanpassingen maken – dus als je wilt dat je huis een bepaalde temperatuur heeft wanneer je thuiskomt van je werk, kun je dat instellen voordat je zelfs maar aan je woon-werkverkeer begint.

  De app Nest Learning Thermostat heeft een paar voordelen die het standaardapparaat niet heeft. Ten eerste werkt het met de Nest-temperatuursensoren, zodat je de omgeving in bepaalde kamers van je huis gemakkelijker kunt regelen. Het heeft ook een metalen ring en wordt geleverd met een sierplaat, zodat het er strakker uitziet aan je muur. De daadwerkelijke weergave op het apparaat is ook mooier — het is een paneel met hoge resolutie dat ook de tijd, temperatuur en het weer kan weergeven, afhankelijk van de instellingen die u kiest. Over het algemeen is het een capabel apparaat dat het regelen van de temperatuur in uw huis gemakkelijker kan maken en u op de lange termijn wat geld bespaart op de energiekosten.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en het volgen van @Deals op Twitter.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]