More

  De tweede generatie AirPods van Apple daalt naar $ 89 voorafgaand aan Black Friday |

  Hoewel Apple vorige maand zijn AirPods van de derde generatie aankondigde, zijn de oordopjes van de tweede generatie er nog steeds en sommigen geven er misschien de voorkeur aan als ze de pasvorm van de ouderwetse EarPods van Apple leuk vinden. Je kunt de AirPods van de vorige generatie nu voor slechts $ 89 bij Walmart ophalen, wat $ 70 is van hun normale prijs en $ 10 goedkoper dan afgelopen Black Friday. U moet inloggen met uw Walmart-account voordat u een aankoop kunt doen, en we verwachten dat dit snel zal gaan. Hoewel Amazon momenteel niet aan de deal voldoet, verwachten we dat dit wel het geval zal zijn als de AirPods binnenkort weer op voorraad komen.

  Koop AirPods (2e generatie) bij Walmart – $ 89

  Als je (op de een of andere manier) onbekend bent, AirPods zijn de echte draadloze oordopjes van Apple die sinds de eerste uitkwam een ​​van de meest populaire oordopjes in de ruimte zijn geworden. Een van de grootste redenen waarom velen er de voorkeur aan geven, is hoe gemakkelijk ze kunnen koppelen en schakelen met Apple-apparaten. De installatie is supersnel omdat je iOS-apparaat de oordopjes herkent zodra je de hoes opent, en vervolgens wordt de audioweergave gewijzigd op basis van het apparaat dat je gebruikt. Dat betekent dat je probleemloos kunt overstappen van een telefoongesprek op je iPhone naar muziek luisteren op je MacBook.

  De tweede generatie AirPods hebben een vergelijkbaar ontwerp en passen bij de EarPods van Apple, en ze hebben een behoorlijke geluidskwaliteit , te. We hielden ook van hun verbeterde draadloze bereik en goede batterijduur – je kunt ongeveer vijf uur gebruiken voordat je moet opladen. Ondanks dat ze niet meer de nieuwste AirPods zijn, zijn deze knoppen een veel betere koop voor deze verkoopprijs van $ 89. Maar als u bereid bent wat meer uit te geven, bieden de nieuwste AirPods van Apple veel verbeteringen, waaronder een beter passend ontwerp, verbeterde geluidskwaliteit en een langere batterijduur.

  Ontvang de nieuwste Black Friday en Cyber ​​Monday aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]