More

  De nieuwe hitlijsten van Spotify bieden een gedetailleerder beeld van wat populair is |

  Grafieklijsten zijn al lang een handige manier voor Spotify-gebruikers om de beste nummers van een bepaalde dag te bekijken, evenals wat er trending is. Het bedrijf geeft fans en artiesten meer grafieken om te bekijken, evenals een speciale website om ze te bekijken.

  Nieuw op het platform zijn wekelijkse genre-grafieken. Je kunt de 200 beste nummers in 17 genres zien, met afspeellijsten van gebruikers en redactionele input die worden gebruikt om de nummers te categoriseren. U kunt ook een kijkje nemen in de artiestengrafieken. Deze worden elke vrijdag bijgewerkt om de 200 beste artiesten wereldwijd te tonen, evenals in elk van de 65 beste markten van Spotify, op basis van streams uit de volledige catalogi van een artiest.

  Bovendien kunnen gebruikers in meer dan 200 stadskaarten om de grootste nummers op specifieke locaties te zien. Lokale hartslaggrafieken laten ondertussen zien hoe populair een nummer in een stad is in vergelijking met hoe groot dat nummer over de hele wereld is. Dat zou een idee moeten geven van hoe de smaak van luisteraars in één stad overeenkomt met de bredere Spotify-gebruikersbasis.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comSpotify

  Er zijn een paar functies die zijn afgestemd op artiesten als onderdeel van deze uitbreiding. Ze kunnen zien wanneer een nummer de hitlijst binnenkwam, de piekpositie en strepen. Credits zijn nu opgenomen voor elk nummer in de hitlijsten onder de optie “meer”. Als een nummer het bijzonder goed doet, kunnen artiesten en fans dat succes delen met promokaarten die Spotify heeft gemaakt.

  Spotify breidde dit jaar ook zijn podcast-hitlijsten uit. Er is nu een optie om de beste podcastafleveringen te zien, naast de meest populaire shows.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]