More

  Amazon’s eendaagse Instant Pot-uitverkoop verlaagt de prijs van snelkookpannen, ovens en meer |

  Een aantal Instant Pot-snelkookpannen, airfryers en andere kookgadgets zijn slechts één dag te koop op Amazon, inclusief de 8-kwart Duo Crisp voor $ 119. Dat is $ 81 minder dan waarvoor het gewoonlijk wordt verkocht en is de laagste prijs die we hebben gezien voor de grotere Duo Crisp. Het model wordt geleverd met een afneembaar airfryerdeksel waarmee je krokante kippenvleugels, gefrituurde groenten en meer kunt maken. Het heeft in totaal 11 functies, inclusief luchtfrituren, snelkoken, langzaam koken, braden, bakken en sterilisator.

  Koop Instant Pot Duo Crisp (8 Quart) bij Amazon – $ 119

  De 6-kwart Instant Pot Max is ook te koop voor $ 110, of $ 40 minder dan de verkoopprijs. Het is in staat om langdurig onder druk van 15 psi te koken en heeft een groot touchscreen-display dat u kunt gebruiken om de tijd, temperatuur en het drukniveau in te stellen. Daar kun je de tijd instellen voor een uitgestelde start en waar je toegang hebt tot de instelling om ervoor te zorgen dat al het gekookte voedsel binnenin warm blijft.

  Als je liever een slowcooker wilt, staat de Instant Pot Aura van 6 liter momenteel op de lijst voor $ 70, wat $ 60 lager is dan de normale prijs. Dat is iets meer dan het laagste punt ooit, maar het model is sinds eerder dit jaar niet meer zo geprijsd en het is nog steeds een korting van 46 procent. De Aura heeft geen snelkookfunctie, maar wel 10 standen waaronder slowcooking. Hoewel niet alle Instant Pot-modellen te koop zijn, is Black Friday niet zo ver weg, en het is traditioneel vol met aanbiedingen voor het merk.

  Koop Instant Pot Max (6 Quart) bij Amazon – $ 110 Koop Instant Pot Aura ( 6 Quart) bij Amazon – $ 70

  Instant’s airfryers zijn ook te koop voor het geval je dat echt wilt kopen. Je kunt de 4-kwart Instant Vortex Plus krijgen voor $ 64, wat $ 36 lager is dan de verkoopprijs en de laagste prijs waarvoor het model ooit op de website is verkocht. Het is een solide (en nu een betaalbaar) instappunt voor luchtfrituren als je het nog niet hebt geprobeerd. Ondertussen is de Instant Omni Pro 14-in-1 Air Fryer momenteel beschikbaar voor $ 200. Dat is ook een historisch dieptepunt voor het $ 300-model dat ook kan dienen als convectie- en rotisserie-oven. Het model kan ook braden, bakken, braden, dehydrateren, opwarmen, roosteren, opwarmen en langzaam koken.

  Koop Instant Vortex Plus (4 Quart) bij Amazon – $ 64 Koop Instant Omni Pro 14-in-1 Air Fryer bij Amazon – $ 200

  Naast de snelkookpannen en heteluchtfriteuses die we hierboven hebben genoemd, biedt Instant Accu Slim Sous Vide Precision Cooker is te koop voor 20 procent korting op $ 80. Het belooft zelfs koken met zijn dompelcirculator die is ontworpen om water gelijkmatig te verwarmen zonder hete of koude plekken. Ten slotte kun je de Instant Blend Ace Cold and Hot Blender krijgen voor 43 procent korting voor $ 40, of $ 30 minder dan de gebruikelijke prijs. Hij heeft een inhoud van 1,6 liter en kan je helpen bij het maken van smoothies, puree, crushed ice, bevroren desserts en soepen.

  Koop Instant Accu Slim Sous Vide Precision Cooker bij Amazon – $ 80 Koop Instant Blend Ace Cold and Hot Blender bij Amazon – $ 40

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]