More

  Twitter brengt $ 3 ‘Twitter Blue’-abonnementen naar de VS |

  Twitter breidt zijn premium abonnementsservice uit naar meer gebruikers. Twitter Blue, dat extra functies ontgrendelt, zoals de mogelijkheid om een ​​tweet ongedaan te maken of door nieuws te bladeren zonder advertenties, is nu beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten ($ 2,99/maand) en Nieuw-Zeeland ($ 4,49/maand).

  Een abonnement koopt ook verschillende nieuwe aanpassingstools, waaronder de mogelijkheid om te herschikken welke functies verschijnen als snelkoppelingen in de navigatiebalk van de app, of de optie om nieuwe kleurthema’s en app-pictogrammen te kiezen. Abonnementen geven je ook vroege toegang tot nieuwe functies terwijl Twitter ze uittest. Voor nu is dat inclusief video-upload van maximaal 10 minuten (video’s zijn beperkt tot 2 minuten voor niet-betalende gebruikers) en de mogelijkheid om gesprekken bovenaan uw DM-inbox vast te pinnen. Deze experimentele functies “kunnen uiteindelijk beschikbaar komen voor de rest van Twitter, evolueren naar een functie van Twitter Blue of verdwijnen op basis van feedback die we van abonnees horen”, zegt het bedrijf.

  Twitter

  Met name de nieuwste versie van Twitter Blue wordt ook geleverd met twee nieuwe functies, mogelijk gemaakt door de recente overname van Scroll door het bedrijf, een recente overname van Scroll. met uitgevers om advertentievrije inhoud aan te bieden.

  Maar in tegenstelling tot die programma’s, waar lezers worden doorverwezen naar uitgeklede artikelpagina’s, worden Twitter Blue-artikelen nog steeds rechtstreeks op de website van de uitgever geopend. Tony Haile, de voormalige CEO van Scroll die nu de senior director van longform bij Twitter is, zegt dat het bedrijf “win-win-partnerschappen” probeert op te bouwen met uitgevers die “volledige controle over de ervaring” behouden.

  Hoewel het bedrijf de voorwaarden van deze regelingen niet heeft bekendgemaakt, gaat een deel van elk Twitter Blue-abonnement rechtstreeks naar uitgevers, zei Haile. En abonnees krijgen ook toegang tot een dashboard in de Twitter-app dat uw leesgewoonten voor nieuws opsplitst en hoeveel inkomsten uw klikken opleveren voor de uitgevers die u het vaakst leest. “Ons doel is om elke uitgeverspartner te helpen 50% meer per persoon te verdienen dan ze zouden hebben verdiend door advertenties aan die persoon weer te geven.” Twitter schrijft in een blogpost.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%(Voormalige Nuzzel-fans zullen blij zijn te horen dat ze de nieuwe sectie ‘topartikelen’ rechtstreeks in hun navigatiebalk kunnen vastzetten vanuit het instellingenmenu in de app.)

  De uitbreiding van Twitter Blue komt te midden van een bredere verschuiving voor het bedrijf, dat voor het eerst in zijn 15-jarige geschiedenis veel van zijn kernfuncties opschudt. Elders heeft het bedrijf creatieve functies omarmd, zoals Super Follows en Ticketed Spaces, en bouwt het aan een nieuwsbriefplatform. Twitter Blue is echter anders, omdat het bedrijf hoopt zijn meest hardcore gebruikers aan te trekken in plaats van nieuwe stemmen naar zijn platform te trekken.

  Maar het is onduidelijk hoeveel van die gebruikers bereid zijn te betalen voor die extra functies. Het bedrijf test Twitter Blue sinds begin juni in Australië en Canada, maar heeft niet gedeeld over vroege acceptatie of andere statistieken voor de service. Twitter zei dinsdag dat het nieuwe functies zal blijven toevoegen en goed zal letten op feedback van gebruikers.

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]