More

  The Morning After: Peloton onthult zijn slimme camera voor krachttraining |

  Je kunt een fitnessbedrijf niet laag houden. Na wat ruw financieel nieuws van een van de bedrijven die floreerde tijdens de pandemie, omdat velen thuis gingen trainen, wil Peloton terugveren, als een burpee, maar meer zakelijk.

  Het is gewoon kondigde de Peloton Guide aan, een camerasysteem voor krachttraining dat eruitziet als Kinect, wordt aangesloten op je tv en gebruikmaakt van machine learning om je bewegingen te begrijpen.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Peloton

  De functie voor het volgen van bewegingen is compatibel met honderden bestaande Peloton-krachtklassen. Het idee is om gebruikers aan te moedigen alle oefeningen in een klas uit te voeren en de instructeurs bij te houden (maar het is niet erg als je je niet aan het tempo van de instructeur kunt houden). De zelfmodus stelt gebruikers in staat om hun vorm in realtime te vergelijken met die van de instructeur via slimme cameratechnologie. Je kunt selecteren hoe je op het scherm verschijnt, en het doel is om je te helpen bij het maken van vormaanpassingen tijdens een les.

  Peloton zal het machine learning-model ook blijven trainen op meer bewegingen.

  Het kost $ 495 wanneer het begin 2022 in de VS arriveert.

  — Mat Smith

   

  NVIDIA’s nieuwe AI-brein voor robots is zes keer krachtiger dan zijn voorganger

  En hij past nog steeds in de palm van je hand.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.com

  Lees verder.

  Gesponsord door CISCO

  Uw oplossing voor overal werken

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com

  Windows 11 SE en de Surface Laptop SE van $249 zijn gemaakt voor schoolkinderen

  Dit is Microsoft’s antwoord op Chromebooks.

  Microsoft heeft goedkope Windows-laptops gepromoot als de ideale schoolcomputers.

  Maar nu is Microsoft eindelijk klaar om in de betaalbare, kindvriendelijke pc-strijd te springen met de $ 249 Surface Laptop SE. Het is een van de eerste pc’s met Windows 11 SE, een uitgekleed besturingssysteem dat zich richt op K-8-studenten (en hun belaagde leraren). Je kunt ook verwachten dat Windows 11 SE-apparaten van Dell, HP, Acer en ASUS komen. En dat is nog maar het begin.

  Lees verder.

  De kleine Onyx USB-C DAC van THX kost $ 50 korting bij Amazon< /h2>

  Een mooie korting op het apparaat dat audio van masterkwaliteit ondersteunt voor bedrade hoofdtelefoons.

  Als het gaat om het verbeteren van audio voor uw bedrade hoofdtelefoon, is een USB DAC ( digitaal naar analoog converter) kan wonderen doen voor de geluidskwaliteit. Veel van hen zijn echter enorm. De USB-C-versie van THX is zo groot als een USB-stick. En dankzij de connectiviteit kunt u hem zowel met uw computer als met uw telefoon gebruiken. Nadat het voorheen alleen via Razer beschikbaar was, is de DAC van THX nu beschikbaar via Amazon en is het momenteel te koop voor $ 150. Dat is $ 50 minder dan de adviesprijs.

  Lees verder.

  De videogames waarvan we zouden willen dat iemand ze ons zou schenken

  Acht ideeën voor elke gamer.

  Natuurlijk publiceren we regelmatig onze lijsten met beste consolegames.

  Tenzij je precies weet wat ze willen, waar begin je dan? Wat dacht je van hier. En nee, het zijn niet allemaal $60 AAA-games…

  Lees verder.

  Apple maakt het makkelijker om een ​​iPhone 13-scherm te vervangen zonder Face ID te breken

  Er is een software-update om het probleem op te lossen onderweg.

  Kort nadat de iPhone 13 werd uitgebracht , toonde een iFixit-demontage aan dat Face ID niet meer werkte als het scherm werd vervangen door een externe reparatiewerkplaats, tenzij de technicus ook een microcontroller van het oorspronkelijke scherm overzette. Apple zal dit binnenkort verhelpen met een aanstaande software-update, zodat Face ID nog steeds werkt, zelfs zonder de chip naar het nieuwe scherm te verwisselen.

  Het is niet duidelijk wanneer Apple de update zal uitrollen, maar er blijven vragen over waarom de Face ID-functie brak in de eerste plaats. De controverse ontstond te midden van een bredere druk van de Amerikaanse regering om de regels voor het recht op reparatie aan te scherpen.

  Lees verder.

   

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  De boeken en films die we dit jaar cadeau doen

  Sony en TSMC proberen chiptekorten aan te pakken met een fabriek in Japan

  Tweedelige wet probeert aanbevelingsalgoritmen te beteugelen

  Meta’s nieuwste transparantierapport details pesten op Facebook en Instagram

  Door Robinhood-beveiligingsinbreuk gecompromitteerde gegevens van 7 miljoen gebruikers

  -deals: Google’s Pixelbook Go daalt tot een historisch dieptepunt bij Amazon

  NVIDIA heeft een speelgoedreplica van zijn CEO gemaakt om demo zijn nieuwe AI-avatars

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]