More

  Spotify laat je eindelijk andere gebruikers blokkeren |

  Spotify is misschien niet de eerste service die in je opkomt als je denkt aan het blokkeren van andere gebruikers. De functies van de streaming-app kunnen echter betekenen dat iemand met wie je niet meer samenwerkt, nog steeds toegang heeft tot je afspeellijsten of activiteit. Tegenwoordig werkt het bedrijf massaal bij hoe je een andere gebruiker op zijn platform blokkeert, zodat je dit voor het eerst zelf kunt doen. Voorheen moest je contact opnemen met de klantenservice om de klus te klaren, maar nu kun je de taak voltooien in de Spotify-app vanaf een desktop of mobiel apparaat.

  Gebruikers schreeuwen al geruime tijd om een ​​manier om anderen direct te blokkeren. In 2018 bestempelde het bedrijf een blokkeringsfunctie als een ‘goed idee’, hoewel het officieel niet op een productroutekaart stond en er geen tijdlijn voor aankomst werd gegeven. In 2019 begon Spotify gebruikers toe te staan ​​artiesten te blokkeren die ze nooit wilden horen met de optie “Deze artiest niet afspelen”. Toch was er geen optie om je ex of iemand anders waarvan je niet wilde dat je spullen dit zouden zien te behouden, tenzij je contact opnam met het bedrijf voor hulp.

  Als je iemand op Spotify wilt blokkeren, ga je naar hun profiel en klik je op de knop …. Selecteer ‘Blokkeren’ of ‘Gebruiker blokkeren’ op mobiel, en die persoon heeft geen toegang meer tot uw pagina, openbare afspeellijsten of uw luisteractiviteit. Zoals je zou verwachten, is er een optie “Deblokkeren” mocht je ooit van gedachten veranderen.

  Spotify zegt dat de introductie van een functie voor direct blokkeren deel uitmaakt van zijn voortdurende missie om gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden en tegelijkertijd een veilige omgeving te creëren waarin ze naar muziek en podcasts kunnen luisteren. Je kunt deze week verwachten dat de nieuwe functionaliteit wordt uitgerold.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]