More

  Scoor toegang tot PlayStation Plus tijdens de pre-Black Friday-uitverkoop |

  ‘Dit is het seizoen om op zoek te gaan naar pre-holiday sales en early-bird promo’s voor de beste gadgets en gameproducten van het jaar. Of je nu voor jezelf winkelt of cadeaus koopt voor vrienden en familie, houd er rekening mee dat de pandemie het aanbod in alle sectoren ernstig heeft aangetast, waardoor allerlei artikelen moeilijker te vinden zijn (om nog maar te zwijgen van op tijd geleverd).

  Daarom is het een slim idee om een ​​geweldig abonnement te nemen en te geven, zoals deze deal voor twee jaar PlayStation Plus voor slechts $ 65. Het is een win-winsituatie: je krijgt een abonnement van 12 maanden voor jezelf en een tweede om aan iemand cadeau te doen. Deze pre-Black Friday-uitverkoop bespaart u niet alleen geld, maar verlost u ook van de jaarlijkse stress bij het winkelen tijdens de feestdagen en elimineert alle verzendproblemen.

  Met een beoordeling van 4,8 van de vijf sterren op Amazon ontgrendelt dit abonnement een wereld van plezier. Krijg toegang tot best beoordeelde PlayStation-games, waaronder Star Wars: Battlefront, Uncharted en nog veel meer. Bovendien heb je toegang tot een enorme en constant groeiende bibliotheek met gratis games, waaronder twee nieuwe gratis titels die je elke maand kunt downloaden om het tijdens je jaarlijkse lidmaatschap leuk te houden. Als je al statistieken hebt waar je trots op bent, maak dan gebruik van de meegeleverde cloudopslag waarmee je je personageprofielen en opgeslagen gamegegevens kunt uploaden.

  Speel je graag met vrienden? Liever alleen gamen? Hangt het van je humeur af? Deze overvloed aan spelopties voor meerdere spelers biedt volop mogelijkheden om contact te maken met de enorme virtuele gemeenschap van PlayStation Plus-spelers, contact te maken met je vrienden of gewoon zelf in een game te duiken. Abonnees krijgen ook exclusieve deals en kortingen, waardoor deze toch al geweldige deal een no-brainer is.

  Breng de drukte van de feestdagen voor met dit PlayStation Plus: 2-jarig abonnement te koop voor $ 102 met couponcode SAVE15NOV..

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]