More

  Rechtbank oordeelt dat Apple bestelde betalingswijzigingen in de App Store niet kan terugdringen |

  Apple is er niet in geslaagd om US District c te overtuigen om de wijziging in de App Store die ze in september bestelde, uit te stellen. Als rechter voor de Apple vs. Epic-rechtszaak oordeelde Rogers in het voordeel van de techgigant voor 9 van de 10 tellingen, maar ze besloot ook dat Apple ontwikkelaars moet toestaan ​​om gebruikers voor 9 december naar andere betalingssystemen binnen hun apps te leiden. Als reactie daarop vroeg Apple om uitstel van het verbod om de implementatie ervan met nog een jaar uit te stellen. Nu heeft Rogers het verzoek van het bedrijf om uitstel van betaling afgewezen en noemde de motie “fundamenteel gebrekkig”.

  Ze schreef in de volgorde (PDF, via CNBC):

  “… Het verzoek van Apple is gebaseerd op een selectieve lezing van de bevindingen van het Hof en negeert alle bevindingen die het bevel ondersteunen, namelijk beginnend antitrustgedrag, inclusief superconcurrerende commissietarieven die resulteren in buitengewoon hoge operationele marges en die niet zijn gecorreleerd met de waarde van zijn intellectuele eigendom .”

  Apple voerde aan dat het meer tijd nodig had om nieuwe richtlijnen vast te stellen om gebruikers, ontwikkelaars en zichzelf te beschermen als het alternatieve betaalmethoden toestaat. Het zei ook eerder dat het volgen van het gerechtelijk bevel en het toestaan ​​van ontwikkelaars om op 9 december naar andere betaalmethoden te linken “een slecht gebruik van middelen zou zijn” vanwege de “bijna onvermijdelijke rechtszaak” van Epic met betrekking tot de reikwijdte van de naleving ervan. Bovendien is het nog steeds in beroep tegen dit aspect van de zaak, en het kan meer dan een jaar duren voordat het Hof van Beroep een beslissing neemt.

  In haar uitspraak zei Rogers dat de partij die er het meeste baat bij zou hebben een uitstel zou Apple zijn, en dat de rechtbank “vele mogelijkheden kan bedenken” voor de techgigant om te voldoen, terwijl hij zijn gebruikers nog steeds beschermt. “Behalve dat het misschien tijd nodig heeft om richtlijnen vast te stellen, heeft Apple de rechtbank geen geloofwaardige reden gegeven om aan te nemen dat het bevel de vermeende verwoesting zou veroorzaken”, voegde ze eraan toe. Ondanks de beslissing van de rechtbank heeft Apple het niet opgegeven: het zal het federale hof van beroep van San Francisco vragen om het bevel van Rogers in de wacht te zetten.

  Zoals CNBC heeft opgemerkt, is het toestaan ​​van ontwikkelaars om door te linken naar externe betaalmethoden niet te doen’ Het betekent niet dat Apple geen percentage van hun inkomsten zal nemen. Zo heeft Google onlangs aangekondigd dat het nu het gebruik van alternatieve betalingssystemen voor Play Store-apps in Zuid-Korea zal toestaan ​​om te voldoen aan de lokale wetgeving. Hoewel het zijn commissie met vier procent heeft verlaagd voor ontwikkelaars die hun eigen betalingsverwerkers gebruiken, zullen ze het bedrijf toch een korting moeten betalen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]