More

  Peloton maakt een slimme camera van $ 495 voor krachttraining |

  De fitnessambities van het peloton gaan veel verder dan loopbanden en hometrainers. Het volgende product is de Peloton Guide, een camerasysteem voor krachttraining dat op je tv wordt aangesloten en machine learning gebruikt om je bewegingen te begrijpen.

  De functie voor bewegingstracker is compatibel met honderden Peloton-krachtklassen. Het idee is om gebruikers aan te moedigen alle oefeningen in een klas uit te voeren en de instructeurs bij te houden (maar het is niet erg als je je niet aan het tempo van de instructeur kunt houden). De zelfmodus stelt gebruikers in staat om hun vorm in realtime te vergelijken met die van de instructeur via slimme cameratechnologie. Je kunt selecteren hoe je op het scherm wordt weergegeven en het doel is om je te helpen bij het maken van aanpassingen tijdens een les.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comPeloton

  De lichaamsactiviteitsfunctie dient als herinnering aan welke spiergroepen je het laatst hebt getraind. Het zal lessen voorstellen die gericht zijn op spieren die je de laatste tijd misschien over het hoofd hebt gezien. Bovendien heeft Peloton Guide een stemactiveringsmodus. U kunt een les starten, stoppen, terugspoelen en vooruitspoelen. De functie zal vanaf het begin beschikbaar zijn in de VS, Canada en het VK (voor wat het waard is, Peloton’s fietsen hebben pas een pauzeknop voor on-demand lessen).

  In termen van privacy, jij ‘zal het systeem in de slaapstand kunnen zetten, een hoes over de camera kunnen schuiven en de microfoon kunnen uitschakelen met een fysieke schakelaar, hoewel het bedrijf zegt dat de microfoon niet aan staat of luistert, tenzij je in een klas zit. Peloton is van plan het systeem in de loop van de tijd te verbeteren door het machine learning-model te trainen op meer bewegingen en disciplines en door het aantal lessen en trainingsprogramma’s te vergroten. Ondertussen kun je je eigen uitrusting en gewichten gebruiken.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg. comHet bedrijf zegt dat kracht de snelst groeiende discipline van het platform is. De Peloton-app biedt een aantal krachtklassen, terwijl onofficiële groepen en tags gericht op kracht nu bijna 250.000 leden van de gemeenschap hebben.

  Peloton Guide is het goedkoopste apparaat van het bedrijf tot nu toe. Het kost $ 495 US / $ 645 CAD / £ 450 / € 495. Het systeem, dat wordt geleverd met een afstandsbediening en de bijgewerkte Peloton-hartslagband, zal begin 2022 in de VS en Canada aankomen. Het zal later volgend jaar in het VK, Australië en Duitsland aankomen.

  The Heart Rate Band, die een armband zal zijn in plaats van de huidige borstband, zal begin volgend jaar apart verkrijgbaar zijn voor $ 89, en is compatibel met de andere producten van Peloton. Peloton zegt dat het de bestaande hartslagmeter in de komende maanden zal stopzetten.

  Het is vermeldenswaard dat je, net als bij de andere producten van Peloton, een abonnement nodig hebt om het te gebruiken. Het lidmaatschap van de Peloton Guide kost $ 13 USD / $ 17 CAD / £ 13 / € 13 per maand en stelt vijf mensen in staat om met het systeem te trainen. Een lidmaatschap is inbegrepen bij Peloton’s All-Access-abonnement (dat veel fiets- en loopvlakbezitters al zullen hebben).

  Pelotonsgids zal niet voor iedereen zijn. Sommige mensen zullen het niet prettig vinden om zichzelf op een scherm te zien terwijl ze aan het trainen zijn. Maar voor degenen die thuis aan krachttraining doen en niet zeker weten of hun vorm goed is, kan het de juiste keuze zijn.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]