More

  Netflix Gaming wordt uitgerold op iPhone en iPad |

  Een week nadat de games zijn opengesteld voor alle abonnees op Android, rolt Netflix ze wereldwijd uit op iPhone en iPad. Gebruikers kunnen de games nu downloaden in de App Store.

  Vanaf morgen om 13:00 ET zie je een speciale rij in de Netflix iOS- en iPadOS-apps, waaruit je een game kunt kiezen om te downloaden. Degenen met een iPad kunnen de games ook vinden via het vervolgkeuzemenu voor categorieën.

  Netflix Games komt naar iOS! Vanaf morgen heb je toegang tot Netflix Games via de Netflix-app op elk mobiel apparaat, waar ook ter wereld. pic.twitter.com/LoHYFi4xBX

  — Netflix Geeked (@NetflixGeeked) 9 november 2021

  Je kunt de games starten vanuit de Netflix-app. Of je ze nu vanaf daar opent of rechtstreeks op je iPhone of iPad, je moet je Netflix-account verifiëren voordat je kunt spelen.

  De aanvankelijke reeks games is hetzelfde als op Android. Er zijn twee Stranger Things-titels, Stranger Things 1984 en Stranger Things 3, die Netflix in augustus begon te testen als onderdeel van abonnementen in Polen. De andere drie zijn meer casual games voor algemeen belang: Shooting Hoops, Teeter Up en Card Blast.

  Eerder vandaag kwamen er details naar voren over een andere titel die binnenkort naar de bibliotheek komt. Hextech Mayhem: A League of Legends Story, die later deze maand op Nintendo Switch en pc verschijnt, is de eerste game die voor Netflix is ​​aangekondigd na de bredere uitrol van games op Android.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]