More

  Een League of Legends ritme runner-game komt naar Switch, pc en Netflix |

  Het is een belangrijke maand voor Riot, aangezien het bedrijf er alles aan doet om Arcane te promoten, de Netflix-animatieserie gebaseerd op League of Legends. Maar het bedrijf is de gaming-kant niet vergeten. Het uitgeverslabel, Riot Forge, heeft een Rhythm Runner-game aangekondigd die zich afspeelt in het LoL-universum.

  In Hextech Mayhem: A League of Legends Story speel je als Ziggs, een Yordle en Hexplosives-expert, die wil de grootste bom in de geschiedenis van Runeterra bouwen. Je voert bomsprongen en aanvallen uit terwijl je obstakels omzeilt, vijanden ontwapent en lichte lonten ontwapent op het ritme van de soundtrack van deze platformgame.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Qua gameplay lijkt Hextech Mayhem een ​​beetje op de Bit.Trip-serie. Dat zou niet zo verwonderlijk moeten zijn, aangezien Choice Provisions de ontwikkelaar achter beide is.

  Meer details zullen worden onthuld tijdens een Riot Forge-videoshowcase om 11.00 uur ET op 16 november. Hextech Mayhem: A League of Legends Story zal op dezelfde dag beschikbaar zijn op Nintendo Switch, Steam, GOG en de Epic Games Store. Als je pre-ordert, krijg je een exclusieve skin voor Ziggs.

  De game komt op een later tijdstip ook naar Netflix. Het is de eerste nieuwe titel die is aangekondigd voor de opkomende gameservice van Netflix sinds het bedrijf het vorige week uitbreidde naar alle Android-gebruikers. De huidige line-up van vijf mobiele games zal binnenkort beschikbaar zijn voor iOS-gebruikers. Netflix-abonnees kunnen Hextech Mayhem spelen zonder extra kosten.

  Ondertussen zei Riot Forge dat het meer informatie zal delen over de langverwachte turn-based RPG Ruined King: A League of Legends Story in de komende weken.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]