More

  De videogames waarvan we zouden willen dat iemand ze ons cadeau zou doen |

  We schrijven regelmatig over de games waar we van houden bij en hebben zelfs lijsten met ‘beste games’ voor elke console. Maar een game kopen voor iemand anders is iets heel anders dan er een voor jezelf uitkiezen. Tenzij je precies weet wat ze willen, waar begin je dan?

  Nou, we zouden beginnen met na te denken over wat je geliefde doet, behalve gamen. Zouden ze iets kunnen doen om hen te helpen elke avond te relaxen? Houden ze van een goed verhaal, iets dat hen raakt? Zijn ze een bordspelfreak? Misschien zijn ze gepassioneerd over het romantiseren van Griekse goden? Oké, dat laatste is vrij onwaarschijnlijk, maar we hopen dat er hier voor elk wat wils is.

  Hades

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comSuper Giant Games

  Waarom raad ik een game aan die in 2020 een heleboel prijzen heeft gewonnen? Omdat je het eindelijk op alles kunt spelen. In de zomer werd de game gelanceerd voor beide generaties Xbox- en Playstation-consoles, en voegde zich bij de pc- en Switch-versies.

  Koop Hades op PS5 of Xbox Series X en je krijgt een versie die 60 kan worden fps in 4K.

  Het spel draait om doodgaan, leren en het helemaal opnieuw doen. En opnieuw. En opnieuw. — Mat Smith, UK Bureau Chief Koop Hades (PS5) bij Amazon – $35

  Hollow Knight

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comTeam Cherry

  Als Silksong, het vervolg op Hollow Knight, inmiddels was gearriveerd, zou ik dat waarschijnlijk aanbevelen. Zoals het is, is het nog steeds een goed moment om kennis te maken met het origineel dat uitkwam — voor het eerst op pc — in 2017. Dankzij de Metroidvania-speelstijl (verkennen, nieuwe vaardigheden verdienen, vaardigheden gebruiken om nog verder te verkennen) en zijn schattige bug cartoon-looks, het blijft een klassieker. Om de wereld van Hollow Knight te verkennen, heb je redelijk goede reflexen nodig om zowel gevaarlijke omgevingen te verkennen als ontmoetingen met veel grotere bugs te overleven. Het verhaal is licht verweven in je verkenningstocht, en hoewel de dingen een beetje somber kunnen aanvoelen – het is een humeurig ogende game – zijn er genoeg grappige kleine momenten en personages om te ontmoeten.

  Afhankelijk van je favoriete console, is het een ook vaak afgeprijsd.

  — MS Koop Hollow Knight (Switch) bij Amazon – $40

  Stardew Valley

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comConcerned Ape

  Geen enkele game heeft me het afgelopen jaar zoveel vreugde en rust gebracht als Stardew Valley en, afgaande op de overvloed aan streams op Twitch voor de titel, denk ik niet dat ik dat ben. alleen. Boerensims waren enkele van mijn favoriete games om als kind te spelen (Harvest Moon: A Wonderful Life heeft een speciaal plekje in mijn hart) en Stardew Valley vulde die leegte voor mij als volwassene en gaf me een aangenaam, speels ding waar ik me op kon concentreren terwijl de wereld uit de hand liep. Van tevoren plannen maken voor herfstdagen, zodat ik zoveel mogelijk gouden-sterpompoenen kan krijgen, brengt me veel meer geluk dan je zou denken, net als het verzamelen van de belachelijke hoeveelheid kaas en eieren die mijn gelukkige koeien en kippen produceren. En de Sims-liefhebber in mij vindt het ook heel leuk om mijn boerderij daadwerkelijk op te bouwen – het is natuurlijk niet zo uitgebreid als boerderijen die ik op Twitch of in Reddit-threads heb gezien, maar het is mijn eigen kleine stukje virtuele hemel.

  Het actie-avontuur van Insomniac ziet er niet alleen prachtig uit, met uitzonderlijke details en scherpe 4K HDR-beelden, maar gebruikt de ultrasnelle opslag van de PS5 om gameplay te bieden die gewoon niet mogelijk was op consoles van de vorige generatie. Je kunt in een oogwenk tussen werelden schakelen, met laadtijden die bijna tot het verleden behoren.

  En had ik al gezegd dat het een erg leuke game is, zelfs zonder die instant-travel party-truc? Je zult genieten van uitgebreide mechanica met veel blast-em-up-actie, een gevarieerde reeks omgevingen en bewegingssystemen zoals muurrennen. Het verhaal is ook meeslepend. De PS5 heeft in dit stadium weinig klassiekers, maar Rift Apart is daar zeker een van. — Jon Fingas, Weekend Editor

  Koop Ratchet & Clank: Rift Apart bij Amazon – $ 70

  Disco Elysium – The Final Cut

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%ZA/UMZA/UM

  Disco Elysium is een videogame voor liefhebbers van bordspellen, RPG-diehards en fans van ruige detectiveverhalen, en sinds de release in oktober 2019 is het verstevigde zijn plaats onder de indie-grootheden.

  Het kwam in oktober uit voor Xbox One, Xbox Series X/S en Switch, en het verscheen onlangs op pc, PlayStation 4, PS5 en Stadia, dus dit is een frisse maar bewezen release voor de feestdagen. De Final Cut markeert de eerste keer dat de game Switch, PlayStation of Xbox bereikt, dus het is vooral spannend voor spelers op deze platforms. — Jessica Conditt, Senior Editor Koop Disco Elysium – The Final Cut op GOG.com – $40

  Control Ultimate Edition

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comRemedy / 505

  Control is een andere titel met een solide reputatie, en de Ultimate Edition ontgrendelt de game eindelijk op de huidige generatie consoles, de Xbox Series X/S en de PS5. Control: Ultimate Edition is een bovennatuurlijke thriller van een derde persoon die zich afspeelt in een mysterieus overheidsgebouw dat is overspoeld door een gruwelijke, moorddadige aanwezigheid. Het komt van Alan Wake-studio Remedy Entertainment en biedt snelvuurgevechten, telekinetische vaardigheden en griezelige wezens in overvloed.

  — JC Koop Control Ultimate Edition op GOG.com – $40

  The Artful Escape

  dims?image_uri=https%3A %2F%2Fs.yimg.comAnnapurna Interactive

  Hier is er een voor de eigenzinnige artiest, de hopeloze dromer of de serieuze muzikant in de familie: The Artful Escape van de Australische indiestudio Beethoven & Dinosaur. Het is een prachtige, psychedelische, interactieve musical met verbluffende beelden, een fantastische originele soundtrack en een met sterren bezaaide stemmencast met Jason Schwartzman, Lena Heady en Mark Strong. The Artful Escape combineert de gevoeligheden van Ziggy Stardust met de dialoog van Douglas Adams en verandert het allemaal in een rijke, aangename platformgame vol hart. Echt, iedereen kan van deze game houden, zolang ze maar op Steam- of Xbox-platforms spelen. — JC

  Koop The Artful Escape op Steam – $20

  Deathloop

  html>” />Dit is de game die tijdens het prijzenseizoen op ieders lippen zal liggen, en het is er een die serieuze spelers niet willen missen. — J.C. Koop Deathloop bij Steam – $60 </p>
<p>.</p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]