More

  De verbeterde Nest-slaapfuncties van Google omvatten audiomeditaties |

  Google’s Nest Hub-slaaptracking liet bij de lancering te wensen over, maar deze staat op het punt aanzienlijk te verbeteren, inclusief een tool om je te helpen sneller in slaap te vallen. Het bedrijf introduceert een reeks slaapgerelateerde verbeteringen aan Nest-schermen, waaronder een catalogus met Calm ‘Sleep Stories’. Vanaf december kun je Google vragen om “een meditatie te starten” en je slimme display speelt audio af om je te ontspannen. Je hebt alleen gratis toegang tot verschillende tracks, maar je kunt de volledige bibliotheek ontgrendelen als je een Calm Premium-lidmaatschap hebt.

  Andere upgrades geven meer details over het volgen zelf. De Nest Hub van de tweede generatie biedt nu details over slaapfasen, zodat je weet hoeveel tijd je doorbrengt in diepe, lichte of REM-slaap. U weet ook hoe lang eventuele onderbrekingen hebben geduurd. De geluidsdetectie van de Hub richt zich nu ook alleen op hoesten en snurken in uw aangewezen slaapgedeelte, zodat u weet hoeveel een partner (of luidruchtig huisdier) uw rust be├»nvloedt. Alle geluiden buiten dat gebied worden samengevoegd in een sectie ‘andere geluiden’.

  De trackingfuncties bereiken gebruikers vandaag. Ze zouden de komende weken voor alle gebruikers over de hele wereld beschikbaar moeten zijn.

  Maak je klaar om te gaan betalen voor al deze slaaphulpmiddelen. Zoals eerder gesuggereerd, is Google van plan om deze Sleep Sensing-functies vanaf 2023 in Fitbit Premium te vouwen. Het is niet zeker wat u bij de lancering betaalt (Fitbit Premium kost momenteel $ 80 per jaar), maar Google is duidelijk van plan om winst te maken met zijn Nest Hubs na de eerste hardwareverkoop.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]