More

  Apple maakt het gemakkelijker om een ​​iPhone 13-scherm te vervangen zonder Face ID |

  Kort nadat de iPhone 13 was uitgebracht, bleek uit een iFixit-demontage dat Face ID niet meer werkte als het scherm werd vervangen door een externe reparatiewerkplaats, tenzij ze een microcontroller van het oorspronkelijke scherm overzetten. Apple zal het probleem binnenkort verhelpen met een aanstaande software-update, zodat Face ID nog steeds werkt, zelfs zonder de chip naar het nieuwe scherm te verwisselen.

  “Een oplossing zal beschikbaar zijn in een aanstaande software-update”, vertelde Apple Verloofd. The Verge rapporteerde voor het eerst over de aanstaande oplossing.

  Het verplaatsen van de microcontroller van het originele scherm van het apparaat naar een vervangend apparaat is niet eenvoudig. iFixit merkte op dat er een microscoop nodig is. Dat kan onafhankelijke reparatiewerkplaatsen buiten het netwerk van onafhankelijke reparatieproviders van Apple in een moeilijke positie hebben gebracht, omdat het meer tijd en speciale apparatuur kost om een ​​scherm te vervangen en de microcontroller in te wisselen.

  Het is niet duidelijk wanneer Apple dat zal doen. rol de software-update uit om het probleem te verhelpen, maar er blijven vragen over waarom de Face ID-functie in de eerste plaats kapot ging als de microcontroller niet werd verplaatst. De controverse ontstond te midden van een bredere druk van de Amerikaanse regering om de regels voor het recht op reparatie aan te scherpen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]