More

  Yelp’s nieuwe iOS-thuisfeed maakt het gemakkelijker om lokale restaurants te ontdekken |

  Yelp lijkt voor altijd op internet te staan, maar het helpt miljoenen mensen nog steeds om erachter te komen waar ze moeten eten. Nu introduceert het bedrijf voor het eerst een verticale homefeed met afbeeldingen van gerechten en meer, ontworpen om mensen te helpen lokale restaurants te ontdekken.

  De feed zal in de eerste plaats “populaire gerechten en andere trending foto’s van consumenten bevatten, inclusief voedselfoto’s of interieur- en exterieurfoto’s van de restaurants”, aldus Yelp. Net als bij Google en andere soorten nieuwsfeeds, is de weergegeven inhoud gebaseerd op uw nabijheid tot het bedrijf, de versheid van de inhoud en de populariteit van een gerecht.

  Als je op een gerecht van een restaurant klikt, krijg je meer foto’s en recensies van dat gerecht te zien. Yelp gebruikt machine learning om die gerechten uit te zoeken op basis van recensies en ze vervolgens te koppelen aan foto’s en recensies van het gerecht. Als je op andere afbeeldingen klikt, zoals het interieur of exterieur van een restaurant, ga je naar de bedrijfspagina en zie je meer foto’s en informatie.

  De andere functie, Yelp Connect, is een betaalde functie voor restauranteigenaren . Het stelt bedrijven in staat om updates rechtstreeks met nieuwe en bestaande klanten te delen via de homefeed, waardoor hun berichten beter zichtbaar worden (en Yelp ongetwijfeld meer advertentie-inkomsten). Yelp zei dat de eerste tests hebben aangetoond dat het de consumentenbetrokkenheid van een restaurant tot 30 procent kan verhogen.

  De nieuwe ervaring arriveert vandaag exclusief op iOS in 150 steden in 25 staten van de VS, zei Yelp. Er is nog geen woord over een Android-release, maar het bedrijf zei “op de hoogte te blijven voor aanvullende updates”.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]