More

  THX’s kleine Onyx USB-C DAC is $ 50 korting bij Amazon |

  Als het gaat om het verbeteren van de audio voor je bedrade hoofdtelefoon, kan een USB DAC (digitaal naar analoog converter) wonderen doen voor de geluidskwaliteit. Veel van hen zijn echter groot genoeg om op uw bureau te zeggen. THX heeft een USB-C-versie gebouwd om dit te verhelpen, waarbij de kleine Onyx ongeveer zo groot is als een USB-stick. En dankzij de connectiviteit kunt u hem zowel met uw computer als met uw telefoon gebruiken. Nadat het voorheen alleen via Razer beschikbaar was, is de DAC van THX nu verkrijgbaar via Amazon en is het momenteel te koop voor $ 50 korting op de oorspronkelijke vraagprijs van $ 200.

  THX Onyx op Amazon – $ 150

  De THX Onyx ondersteunt audio-inhoud van masterkwaliteit en LED’s geven aan naar welk formaat je luistert: standaard, hoge resolutie, Direct Stream Digital (DSD) en Master Quality Authenticated (MQA ). Binnenin bevat de Onyx een THX AAA-78-versterkerchip: de krachtigste mobiele THX Achromatic Audio Amplifier-configuratie. THX zegt dat de AAA-78 de Onyx net zo krachtig maakt als een desktop DAC of versterkeropstelling, maar het is duidelijk dat hij veel kleiner is. De chip vermindert drie soorten vervorming met tot wel 40 dB en maximaliseert het uitgangsvermogen voor meer dynamisch bereik en meer geluidsdrukniveau (SPL).

  THX’s verkoop op de Onyx loopt tot 29 november. De gereduceerde prijs is alleen beschikbaar bij Amazon.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar de homepage van onze deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]