More

  Netflix brengt een TikTok-achtige feed van korte ‘Kids Clips’ naar zijn app |

  Netflix zal deze week een nieuwe, op TikTok geïnspireerde feature uitrollen die specifiek gericht is op jongere kijkers, aldus Bloomberg. De streaminggigant lanceert naar verluidt “Kids Clips” op zijn iOS-app, die korte videoclips uit zijn bibliotheek met kinderprogramma’s zal tonen om jonge kijkers te helpen iets te vinden om naar te kijken. Bloomberg zegt dat de functie voortbouwt op Fast Laughs, de comedy-feed die eerder dit jaar werd gelanceerd.

  In tegenstelling tot Fast Laughs zijn Kids Clips-video’s echter horizontaal in plaats van verticaal en nemen ze het hele scherm in beslag. Bovendien kunnen kinderen slechts 10 tot 20 clips tegelijk bekijken. Netflix zal elke dag nieuwe clips toevoegen op basis van de huidige shows en films die beschikbaar zijn op het platform, evenals toekomstige clips die op de service zullen verschijnen. Beide functies maken deel uit van de inspanningen van het bedrijf om beslissingsmoeheid te bestrijden, waar veel van zijn abonnees last van hebben. Netflix lanceerde in oktober ook een shuffle-afspeelfunctie genaamd Play Something om kijkers te helpen iets te vinden om naar te kijken op basis van hun kijkpatroon zonder eindeloos door de app te hoeven scrollen.

  Netflix noemt Kids Clips nog steeds een “test”, zei Bloomberg, en het zal nog niet voor alle gebruikers beschikbaar zijn. Voorlopig wordt het uitgerold in geselecteerde markten, waaronder de VS, Canada, Australië, Ierland en Latijns-Amerikaanse landen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]