More

  Google’s Pixelbook Go daalt tot een historisch dieptepunt bij Amazon |

  Google’s Pixelbook Go i5 biedt zeer solide prestaties en batterijduur, met als belangrijkste nadeel dat het prijzig is voor een Chromebook. Nu biedt Amazon de 8 GB- en 16 GB-modellen aan tegen de laagste prijzen die we hebben gezien voor respectievelijk $ 749 en $ 849 – $ 100 en $ 150 korting op de normale prijzen.

  Koop Pixelbook Go i5 8GB bij Amazon – $ 749 Koop Pixelbook Go i5 16 GB bij Amazon – $ 849

  De meeste eerdere Pixelbooks van Google boden een ultramodern ontwerp en prestaties voor een prijs van $ 1.000 of meer, in een tijd dat de meeste Chromebooks minder dan $ 100 kosten. Het bedrijf veranderde die vergelijking met de huidige Pixelbook Go, een premium en toch betaalbare Chromebook met veel prestaties.

  Het ontwerp is eenvoudiger dan de verfijnde ontwerpen van glas en aluminium die eraan voorafgingen. Hoewel het ongeveer hetzelfde gewicht heeft als het vorige Pixelbook, is het aanzienlijk dikker en meer afgerond. Het is echter aantoonbaar praktischer, dankzij de gemakkelijk vast te pakken geribbelde basis en het scherm dat u met slechts één hand kunt openen.

  Wat nog belangrijker is, het schittert waar het telt. In onze -recensie merkten we op dat de Pixelbook Go goede prestaties en batterijduur leverde, en overtreft de meeste Chromebook-modellen die er zijn. Dat wordt geholpen door de Intel Core i5-processor met 8 GB of 16 GB RAM, wat meer dan genoeg is om Chrome OS van stroom te voorzien. Het wordt ook geleverd met een uitstekend toetsenbord dat veel reizen biedt.

  De enige nadelen zijn een 1080p-scherm dat niet zo goed is als het origineel en een trackpad dat niet de meest vloeiende is. Toch is de Pixel Go i5 voor de verkoopprijs van $ 749 gemakkelijk een van de beste Chromebooks die je kunt krijgen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]