More

  Clubhuis laat hosts nu gesprekken opnemen om later te luisteren |

  Een van de bepalende kenmerken van Clubhouse was dat alle audiochats die op het platform plaatsvonden, live waren. Toen het gesprek voorbij was, was het afgelopen. Dat hielp om een ​​sfeer van exclusiviteit op te bouwen rond de audiochatrooms van Clubhouse, vooral in de vroegere dagen waar alleen influencers en beroemdheden toegang hadden tot de app.

  Maar nu lijkt het bedrijf van toon te zijn veranderd. Clubhouse heeft zojuist een nieuwe functie aangekondigd genaamd Replay, waar gebruikers kunnen kiezen om de audiochat op te nemen en deze vervolgens op te slaan in een club of profiel. Ze kunnen ook extern worden gedownload en gedeeld, voor het geval iemand het als podcast of TikTok-soundtrack wil gebruiken.

  de best of live maar straks!

  Er zijn herhalingen en ze zijn zoveel meer dan alleen een opname. Creators kunnen audio downloaden en als je luistert op Clubhouse, zie je alle dynamiek van het podium, PTR’s, *en* hop van speaker naar speaker.

  live nu op iOS en Android 💖 pic .twitter.com/zDtenNy60c

  — Clubhouse (@Clubhouse) 8 november 2021

  Replay ondersteunt ook vastgezette links, een recente functie waarmee chatmoderators tijdens een gesprek naar verschillende sites kunnen linken. Die links blijven ook volledig interactief voor degenen die later naar de opname luisteren.

  Luisteraars naar een opgenomen gesprek kunnen naar de volgende spreker gaan, pauzeren, scrubben of een clip van 30 seconden maken. Ze kunnen er ook naar luisteren op 1,5 of 2x snelheid. Houd er echter rekening mee dat makers kunnen zien wie naar hun herhalingen luistert. Ze kunnen ook een “totaal aantal kamers” hebben om te zien hoeveel mensen in totaal – zowel live als opgenomen – naar de kamer hebben geluisterd. Vanaf volgende week verschijnen Replays op de ontdekkingspagina’s van Clubhouse, inclusief zoeken.

  Zoals TechCrunch opmerkt, is Replay natuurlijk geweldig voor diegenen die geen tijd hebben om een ​​live audio-evenement bij te wonen, wat op zijn beurt maakt Clubhouse aantrekkelijker voor mensen met drukke schema’s. Naarmate Clubhouse meer concurrentie krijgt, zoals Twitter Spaces en de Live Audio Rooms van Facebook, heeft het waarschijnlijk nog meer functies nodig om zich te onderscheiden van zijn rivalen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]