More

  Briljant zou de sleutel kunnen zijn tot het leren van softwareontwikkeling |

  Er is een behoorlijk briljante geest voor nodig om met enkele van de innovaties te komen die onze wereld op zijn kop zetten. Samuel Morse debatteerde tijdens het diner met vrienden over elektromagnetisme toen hij zich afvroeg waarom informatie niet over een draad kon gaan, net als een elektrische stroom. Op dat moment werd de telegraaf geboren.

  En als je ‘The Social Network’ hebt gezien, ken je ‘s werelds krachtigste nieuwe communicatieplatform sinds de telegraaf ontstond op een dronken nacht in een slaapzaal in Harvard .

  Wat Morse, Zuckerberg en andere genieën gemeen hebben, is een onverzadigbare nieuwsgierigheid om te weten en te begrijpen. Degenen met een verlangen om technologie te kennen en te begrijpen, kunnen het vrijwel zeker begrijpen. Je maakt misschien niet de volgende Facebook, maar door te weten en te leren hoe ontwikkelaars en ingenieurs denken en werken, kom je misschien op een revolutionair idee van jezelf.

  Dat is waar Brilliant om de hoek komt kijken.

  Brilliant biedt een nieuwe manier om te leren over STEM-onderwerpen

  Brilliant is een online leerplatform dat een fijne lijn bewandelt en boeiende, praktische, inzichtelijke verkenningen biedt op het gebied van wiskunde, wetenschap en andere STEM-gerelateerde velden, maar zonder ooit het materiaal te verdoezelen. Brilliant is een leerplatform voor mensen die oprecht willen leren, maar die meestal alleen lessen in klassikale stijl krijgen.

  Brilliant biedt een volledig pakket van meer dan 60 cursussen gericht op betrokken leerlingen, ontworpen door docenten en professionals van MIT, Caltech, Microsoft, Google en anderen om complexe ideeën tot leven te laten komen door middel van herkenbare voorbeelden en games.

  Cursussen zijn gemaakt voor leerlingen van alle leeftijden, beginnend met de basisprincipes en geleidelijk opwerkend naar meer geavanceerde vaardigheden.

  Briljant leren begrijpt altijd dat de wens van een student om te begrijpen ook een positievere, motiverende factor zal zijn dan de dreiging van een op handen zijnde toets.

  Briljante cursussen zijn niet zoals het saaie, oude klassikale leren

  Met behulp van games en puzzels krijgen onderwerpen die vaak droog en robotachtig lijken een nieuwe energie. Brilliant’s cursus om de basisprincipes van logica te begrijpen, maakt deze basis van wiskundig redeneren bijvoorbeeld tot een boeiend spel om uit te zoeken welke personages in een verhaal weerwolven zijn en welke niet.

  Ondertussen een fijn gekalibreerde verzameling van 15 interactieve puzzels helpen om precies te onthullen hoe de computerwetenschappelijke principes die kunstmatige intelligentie, neurale netwerken en computervisie sturen, eigenlijk werken.

  Als je zou willen dat je een beter begrip had van hoe de aandelenmarkt werkt, de Briljante cursus in kwantitatief finance gebruikt meer dan 200 oefeningen waardoor je bijna onmiddellijk concepten zoals matrices, Markov-ketens en meer gaat gebruiken voordat je je realiseert dat je ze kent.

  Naarmate studenten door verschillende cursussen vorderen, zal de training ook helpen om proces- gebaseerd denken dat van toepassing is buiten de cursussen zelf.

  Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning..

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]