More

  Anova’s Sous Vide Precision Cooker Pro is voor de halve prijs bij Amazon |

  Als je op zoek bent naar een cadeau voor de feestdagen voor die ontluikende chef-kok in je leven (of als je een ander handig hulpmiddel in je eigen keuken wilt), is het de moeite waard om eens te kijken naar Anova’s Sous Vide Precision Cooker Pro. De gadget, die bedoeld is om sous-vide koken een fluitje van een cent te maken, kost momenteel $ 200 op Amazon – $ 199 korting op de normale prijs. Het is niet helemaal de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor de gizmo, die $ 199 was, maar het is helemaal niet ver weg.

  Koop Anova Precision Cooker Pro op Amazon – $ 199

  De sous-vide-kookmethode vereist voedsel in een afgesloten zak en leg het in water. De Precision Cooker Pro, die aan uw pan wordt bevestigd, handhaaft nauwkeurige temperaturen en blijft het water circuleren om ervoor te zorgen dat uw voedsel gelijkmatig kookt. Het idee is dat je elke keer perfect gekookt voedsel moet hebben zonder het nauwlettend in de gaten te houden.

  Je kunt de instellingen aanpassen met de bijbehorende app van Anova of de bedieningselementen op het apparaat. De app heeft ook duizenden gratis receptsuggesties, zodat je altijd iets nieuws kunt proberen.

  De Precision Cooker Pro is het krachtigste sous-vide-apparaat van Anova. Het kan tot 20 gallons water verwarmen met 1.200 watt vermogen. Anova zegt dat het apparaat tot 10.000 uur kan werken voordat het wordt uitgeschakeld. Het is ook een redelijk stevige machine. De Precision Cooker Pro is gemaakt van roestvrij staal en moet bestand zijn tegen vallen. Het heeft ook een IPX-7-classificatie, dus als je het per ongeluk in het water dompelt, zou het nog steeds moeten werken.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]