More

  Amazon accepteert Venmo-betalingen vanaf 2022 |

  Vanaf volgend jaar kun je het geld dat Venmos je gebruikt gebruiken om producten rechtstreeks van Amazon te kopen, zolang je in de VS woont. PayPal heeft aangekondigd dat het een deal heeft gesloten met de e-commercegigant om Amerikaanse klanten bij het afrekenen met Venmo te laten betalen. Het heeft geen exacte datum voor de lancering van de functie, maar wanneer het beschikbaar komt, kunt u betalen met uw Venmo-saldo of uw gekoppelde bankrekening.

  Amazon accepteert doorgaans alleen creditcards/betaalkaarten en cadeaubonnen voor betaling, en u kunt niet eens op de website kopen met PayPal zelf. Maar wanneer Venmo-betalingen volgend jaar arriveren, kun je de optie gebruiken, niet alleen op de Amazon-website zelf, maar ook op de mobiele app. Ben Volk, directeur van Global Payment Acceptance bij Amazon, zei in een verklaring: “We begrijpen dat onze klanten opties en flexibiliteit willen in hoe ze aankopen doen op Amazon. We zijn verheugd om samen te werken met Venmo en onze klanten de mogelijkheid te geven om betalen met hun Venmo-accounts, wat nieuwe manieren biedt om op Amazon te betalen.”

  We zullen waarschijnlijk meer horen over de betalingsoptie naarmate we dichter bij de beschikbaarheid komen. PayPal deed zijn aankondiging samen met de publicatie van de resultaten over het derde kwartaal van 2021, waarin het een netto-omzet van $ 6,18 miljard rapporteerde die 13 procent hoger is dan in dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf zei dat het een solide start heeft gemaakt in het vierde kwartaal, maar dat de groeicijfers nog steeds iets onder de verwachtingen blijven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]