More

  Uber overweegt gele taxi’s te sturen in New York City |

  Uber kan het tekort aan chauffeurs compenseren door een oude functie nieuw leven in te blazen. The New York Post meldt dat Uber heeft gelobbyd bij het hoofd van de Taxi and Limousine Commission van New York City over het “potentieel” van het sturen van de legendarische gele taxi’s in het gebied. De details van het lobbywerk werden niet onthuld in de openbare onthulling, maar de beschrijving suggereerde dat je een taxi zou aanhouden via de Uber-app zoals je in de vroegere dagen van het bedrijf kon.

  We hebben Uber om commentaar gevraagd. , hoewel het weigerde om met The Post te praten. Een TLC-woordvoerder schuwde het om details te bespreken en zei alleen dat de Commissie “vaak vergadert” met licentiehouders om ideeën te onderzoeken en dat het gericht was op hulpverlening aan chauffeurs die worstelen met taximedaillons.

  Gele taxi’s zouden misschien kunnen helpen. lijkt een ongebruikelijke keuze voor een bedrijf dat regelmatig botst met de taxi-industrie en vaak de schuld krijgt van het wegnemen van de vraag naar taxi’s in NYC. Uber zou waarschijnlijk zijn commissies moeten heroverwegen om taxichauffeurs te vergoeden die hoge kosten betalen om in de stad te opereren, en gezien zijn geschiedenis zou het nog steeds politieke tegenstand kunnen ondervinden.

  Toch is het gemakkelijk in te zien waarom Uber dat zou kunnen doen overweeg om NYC-taxi’s aan te bieden. De heropleving zou de kans vergroten dat passagiers een ritje scoren via de Uber-app, zelfs als er niet genoeg chauffeurs voor het delen van ritten zijn. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat New Yorkers de Uber-app blijven gebruiken en de kans vergroten dat ze de meer bekende opties van het bedrijf zullen gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]