More

  The Morning After: bereid je voor op veel Disney+ nieuws |

  Disney+ Day nadert, maar het lijkt meer een week dan een op zichzelf staande dag. De streamingdienst lijkt deze week veel te onthullen, beginnend met een korting van $ 2 maand voor nieuwe aanmeldingen, of het lijkt erop dat iedereen die terugkeert naar de kudde. Verwacht ook een nieuwe kijk op Home Alone, de streaming-release van Jungle Cruise en nog meer nieuwe releases later deze week.

  — Mat Smith

  Google wijt de trage vingerafdruklezer van de Pixel 6 aan ‘verbeterde beveiliging’

  Ik weet niet wat ik daarvan moet denken.

  Als Pixel 6-gebruiker, ja, ik vind de vingerafdruklezer traag. (Het is verder een behoorlijk ongelooflijke telefoon). Google vertelt gebruikers nu dat de vingerafdruklezer van de Pixel 6 ‘verbeterde beveiligingsalgoritmen’ gebruikt, waardoor het langer kan duren om je cijfers te controleren of beter contact met de sensor nodig heeft.

  Google heeft zijn verklaring niet uitgebreid. Sommige gebruikers denken dat de trage prestaties te wijten kunnen zijn aan het gebruik door Google van een optische vingerafdruklezer onder het scherm in plaats van de ultrasone sensor in telefoons zoals de Galaxy S21, die erg snel is in het herkennen van uw vingertoppen. Verschillende Reddit-gebruikers merkten echter op dat er telefoons met optische sensoren die sneller presteren.

  Lees verder.

  Gesponsord door UserTesting< /p>

  Leer de sleutels om je spel te testen in elke fase van de reis van de speler.

  Deze nieuwe volwassen animatie, die dit weekend op Netflix werd gelanceerd, biedt een diepere blik in het universum van LoL. En het ziet er geweldig uit.

  Helaas moet je wachten op aflevering vier, die op 13 november uitkomt.

  Lees verder.

  De volgende Galaxy S heeft misschien ruimte voor een S-Pen

  Geen Galaxy Note?

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comFront Page Tech

  Een gelekte afbeelding die zogenaamd de Galaxy S22 Ultra is, heeft een stylushouder. Front Page Tech heeft foto’s verkregen van wat naar eigen zeggen de eerste live-foto’s zijn van de (blijkbaar voltooide) S22 Ultra, en het is in feite de nieuwe Galaxy Note. Er is een S-Pen, een gleuf om de stylus vast te houden en zelfs een minder afgeronde behuizing, die doet denken aan het verleden van Notes.

  Er zijn ook ontzettend veel camerasensoren aan de achterkant. Zijn dat vijf afzonderlijke lenzen?

  Lees verder.

  Netflix zal zogenaamd iOS-games beschikbaar maken via de App Store h2>

  De app van het bedrijf dient mogelijk alleen als gaming-gateway.

  Nu Netflix mobiele games op Android aanbiedt, hoe zullen iOS-spelers het doen? Volgens Mark Gurman van Bloomberg (met hulp van ontwikkelaar Steve Moser), suggereert de code dat Netflix al zijn games “individueel” op iOS zou uitbrengen via de App Store.

  Als je op dezelfde manier gebonden bent aan alles wat met bonen, persen en watertemperatuur te maken heeft, hebben we wat cadeau-ideeën.

  BRB, ik moet een vat koud brouwsel op maandagochtend maken.

  <Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  Uber overweegt gele taxi’s te sturen in New York City

  Iraakse premier zegt dat hij het doelwit was van een drone-moordaanslag

  Hoe kevers, spinnen en inventief geluidsontwerp ‘Dune’ tot leven

  SpaceX verwacht nu dat Crew-3 op 10 november wordt gelanceerd

  ICYMI: De Beats Fit Pro is een intrigerend AirPods Pro-alternatief

  ‘Stranger De teaser van seizoen 4 van Things wijst op problemen in Californië

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]