More

  Speciale Disney+-aanbieding verlaagt abonnementen tot $ 2 voor de eerste maand |

  Als onderdeel van Disney+ Day op 12 november probeert Disney mensen te verleiden tot zijn streamingdienst met een aanbieding van een maand voor slechts $ 2, zo kondigde het aan. Het is beschikbaar voor nieuwe of in aanmerking komende terugkerende abonnees en kost daarna $ 8 per maand, maar je kunt het op elk moment annuleren.

  Naast een goedkope maand streaming heeft Disney speciale aanbiedingen in zijn parken, waaronder een vroege toegang van 30 minuten tot Disney World en Disneyland met gratis Disney PhotoPass-fotodownloads. Het zal ook nieuwe ShopDisney-merchandise van Marvel, Pixar en Star Wars onthullen, samen met afgeprijsde e-boeken die tot 17 november verkrijgbaar zijn voor slechts $ 1.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Andere voordelen zijn onder meer 5 en 10 procent korting op Disney Plus-producten bij respectievelijk WizKids en Funko, met de code DISNEYPLUSDAY. Meer dan 200 AMC-theaters zullen op 12-14 november verrassende Disney-films vertonen voor $ 5 per ticket, met speciale concessies en een Disney Plus-poster erbij. Eindelijk springt Disney op de NFT-trein met gouden NFT-beelden van personages uit The Simpsons en andere franchisenemers.

  De promotieprijs van $ 2 is nu beschikbaar tot 14 november, wat een goede manier is om de service uit te proberen. Houd er rekening mee dat het een maand later terugkeert naar de normale prijs van $ 8, dus vergeet niet te annuleren als je het niet wilt houden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]