More

  SpaceX verwacht nu dat Crew-3 op 10 november wordt gelanceerd |

  SpaceX en partners worstelen nog steeds om Crew-3 in een baan om de aarde te brengen. NASA heeft de lancering van de missie opnieuw uitgesteld tot 10 november om 21:03 uur Eastern. Ze hebben de lanceringsdatum verplaatst nadat ze hadden besloten om Crew-2 eerst terug te brengen (zelf uitgesteld tot 8 november) en “weersoverwegingen” die de lancering en het herstel zouden beïnvloeden, te vermijden, aldus het European Space Agency. SpaceX merkte op dat er 80 procent kans was op gunstig weer voor de nieuwe datum.

  Crew-3 zou op 11 november om ongeveer 19:10 uur oostelijk moeten aanmeren bij het internationale ruimtestation. De lancering was oorspronkelijk gepland voor Halloween, maar werd vanwege het weer uitgesteld tot 3 november. NASA stelde de lancering opnieuw uit, met als doel een lancering op 6 november, nadat een bemanningslid een “klein medisch probleem” had opgelopen.

  Vertragingen komen vaak voor bij ruimtevluchten, ook voor Crew Dragon-vluchten, maar de Crew-3-missie heeft meer hoofdpijn gehad dan je zou verwachten gezien de weken van tegenslagen. Hoewel SpaceX en zijn bondgenoten duidelijk niet veel keus hebben, is dit niet wat ze zouden willen doorstaan ​​als ze proberen privé-geopereerde ruimtevluchten routine te maken.

  Na de terugkeer van Crew-2 naar de aarde, zal Falcon 9 op woensdag 10 november Dragon’s derde langdurige bemanningsmissie naar het @Space_Station lanceren; weersvoorspelling is 80% gunstig voor lancering pic.twitter.com/xOFGVw3fOP

  — SpaceX (@SpaceX) 7 november 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]