More

  Google pint trage Pixel 6-vingerafdrukherkenning op ‘verbeterde beveiliging’ |

  Vraag Pixel 6-bezitters naar hun grootste klacht en ze zullen waarschijnlijk wijzen op de trage, kieskeurige vingerafdruksensor. Er kan echter een verklaring zijn voor die tijdelijke angst. Google vertelt gebruikers dat de vingerafdruklezer van de Pixel 6 ‘verbeterde beveiligingsalgoritmen’ gebruikt die langer kunnen duren om je cijfers te controleren of beter contact met de sensor vereisen.

  Google heeft zijn verklaring niet nader toegelicht. We hebben Google om commentaar gevraagd.

  Sommige gebruikers hebben gesuggereerd dat de trage prestaties te wijten kunnen zijn aan Google’s gebruik van een optische vingerafdruklezer onder het scherm in plaats van de ultrasone sensor die wordt aangetroffen in telefoons zoals de Galaxy S21. Reddit-gebruikers merkten echter op dat er telefoons zijn met optische sensoren die sneller presteren, zoals de OnePlus 9. Er is een reële kans dat software een rol speelt in de eigenaardigheden van de Pixel 6.

  Het is niet zeker of Google dat kan of kan. zal dit verhelpen door middel van een software-update. Of het nu wel of niet kan, het is onwaarschijnlijk dat het een alternatief biedt dan het invoeren van uw toegangscode. Gezichtsontgrendeling is meestal onveilig zonder een aanwezige dieptesensor, omdat gezichtsherkenningssystemen soms voor de gek kunnen worden gehouden door maskers en foto’s. Kortom, een soort revisie, misschien moet je geduld hebben als je het nieuwste Pixel-vlaggenschip gebruikt.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]