More

  Deze krachtcentrale kost $ 536 met deze pre-Black Friday-uitverkoop |

  Bevat je set voor onderweg een draagbare generator? Als dat niet het geval is, mis je een eenvoudige oplossing voor dode smartphoneproblemen en andere niet-functionerende apparaatproblemen. De voordelen van het hebben van een zijn talrijk: u kunt verschillende apparaten tegelijk opladen en zelfs alledaagse keukenapparatuur in een mum van tijd gebruiken. Of je nu in het park aan de overkant van de straat bent, op de boot midden op de oceaan of geniet van een ontspannen kampeertrip met het gezin, een draagbare krachtcentrale is essentieel.

  Profiteer van deze pre- Black Friday-uitverkoop op de EcoFlow RIVER Pro Portable Power Station en besteed ongeveer $ 536 aan een totale redder in nood. Handig draagbaar en compatibel met de meeste apparaten, houdt deze generator voor onderweg je verbonden en kook je, waar je ook bent.

  De EcoFlow RIVER Pro is op Amazon beoordeeld met 4,6 van de vijf sterren en is uitgerust met een batterijcapaciteit van 720 Wh, zodat u uw belangrijkste apparaten en apparaten op peil kunt houden. Je kunt maximaal 10 apparaten tegelijk ondersteunen, dus alles, van je e-reader tot je tablet, telefoon tot je draadloze oordopjes, kan je gezelschap houden tijdens je avontuur. Bovendien is het van onschatbare waarde om die broodrooster aan te zetten tijdens je volgende kampeeruitje.

  Zodra de batterij van de RIVER Pro leeg is, heb je verschillende opties om het station op te laden: je kunt snel opstarten via je autolader , zonnepanelen of standaard stopcontacten. Dat is te danken aan de gepatenteerde X-Stream-technologie van EcoFlow, waarmee uw draagbare energiecentrale in een uur van nul tot 80 procent is opgeladen.

  Met een gewicht van minder dan 17 pond kan dit apparaat elk avontuur opladen met gemak. De EcoFlow RIVER Pro Portable Power Station is momenteel te koop voor $ 649, maar je kunt code SAVE15NOV gebruiken om hem te krijgen voor $ 536.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om aanbiedingen voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]