More

  De drie-assige camera-gimbal van Zhiyun herbergt een LED-lampje en een klein display |

  Misschien ben je al bekend met de gimbals van DJI, maar rivaal Zhiyun heeft eigenlijk meer modellen, vooral modellen die zijn ontworpen voor spiegelloze, DSLR- en bioscoopcamera’s. Nu heeft het de drie-assige Crane M3 uitgebracht, ontworpen voor spiegelloze camera’s, met een aantal interessante nieuwe functies zoals een klein LED-lampje en een ingebouwd scherm.

  De Crane M3 is ongeveer zo groot als een water. fles en biedt kantel-, rol- en pan-assen met vergrendelingen voor elk. Het werkt met smartphones en 90 procent van de spiegelloze camera’s, merkt Zhiyun op. Het heeft een slim nieuw wit en zwart chassis waarvan het bedrijf zegt dat het een betere grip en gebruikerservaring biedt. Het biedt ook verbeterde motoren met een sterker koppel dan de originele Crane 3. 

  Een belangrijk kenmerk is het snelontgrendelingsontwerp met verschillende platen waarmee je snel kunt wisselen tussen camera’s van verschillende grootte (bijvoorbeeld actie- en spiegelloos) , zonder de noodzaak om opnieuw te balanceren. Het heeft ook een kwart-inch adapter, zodat u een professionele microfoon kunt aansluiten op een uitbreidingsbasis en een tweede kabel naar de camera kunt leiden. Een microfoon of ander accessoire kan vervolgens worden aangesloten op een uitbreidingspoort met schroefdraad van een kwart inch. Zhiyun verkoopt zelfs zijn eigen shotgun-microfoon in een van de pakketten, of je kunt andere modellen aansluiten.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comZhiyun

  Het meest opvallende kenmerk is echter een 800 lumen 6 watt tweekleurige LED-lamp. Het is ontworpen voor “geïmproviseerde opnamen bij weinig licht”, merkt Zhiyun op, met volledige traploze dimregeling en temperatuurinstellingen via een bedieningswiel. Het licht wordt gedempt met een doorschijnend filter, hoewel het grotendeels is ontworpen voor run-and-gun-opnamen.

  Andere functies zijn onder meer Bluetooth (of USB-C) bediening van ondersteunde camera’s en een joystick en wiel om te bedienen, rolas, diafragma, sluiter en ISO. Als u liever geen bedieningselementen instelt met de smartphone-app, biedt deze ook een 1,22-inch interactief kleurenaanraakscherm om de modusinstellingen (portret-, vortex- en go-modi) te wijzigen en de snelheid te volgen. Het toont ook de operationele status van de camera, cardanische verbinding en batterijniveaus.

  Zhiyun stuurde me een apparaat om uit te proberen, compleet met de uitbreidingsplaat, dus ik heb een Panasonic GH5 II aangesloten. Hoewel sommige functies niet werkten (zoals de camera-app), was het een van de gemakkelijkere gimbals om te balanceren die ik heb geprobeerd en het is zeker gemakkelijk om de camera los te maken en te bevestigen met behulp van de snelontgrendelingsplaten. De mogelijkheid om een ​​microfoon op afstand van de camera aan te sluiten is ook slim, waardoor de complexiteit en het opnieuw in evenwicht brengen wordt verminderd, hoewel je wel wat accessoires nodig hebt om een ​​microfoon van behoorlijk formaat te bevestigen.

  Zhiyun's drie-assige licht en kleine gimbal-huizen goed geplaatst

  De Zhiyun Crane M3 is nu te bestellen vanaf $ 369 (£ 369) voor het standaardpakket, $ 449 (£ 449) voor het combopakket met een rugzak, mobiele telefoonhouder en Tripod Plus, of $ 649 ( £ 649) voor het Pro-pakket, inclusief al het bovenstaande plus de TransMount Shotgun-microfoon en TransMount-uitbreidingsbasis.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]