More

  Apple’s MacBook Air M1 zakt naar een nieuw laagterecord van $ 800 |

  Zelfs met de krachtige MacBook Pro’s die nu beschikbaar zijn, beschouwen we de MacBook Air M1 nog steeds als de beste Apple-laptop voor de meeste mensen. We hebben de prijs van de notebook dit jaar zien stijgen en dalen, maar nu kun je hem kopen voor de beste prijs die we hebben gezien. Het model van 256 GB kost $ 800, of $ 200 van de normale prijs, en het 512 GB-model heeft dezelfde korting van $ 200, waardoor de uiteindelijke prijs daalt tot $ 1.050. Op het moment van schrijven van dit bericht is de zilveren optie in beide opslagcapaciteiten uitverkocht, dus we raden aan om snel de gewenste kleur te pakken.

  Koop MacBook Air M1 (256 GB) bij Amazon – $ 800 Koop MacBook Air M1 (512 GB) bij Amazon – $ 1.050

  De dunste en lichtste laptop van Apple verdiende een score van 94 van ons toen hij voor het eerst uitkwam, vooral vanwege de indrukwekkende prestaties en het gebrek aan ventilatorgeluid. De M1-chipset zorgt ervoor dat deze MacBook Air sneller en soepeler aanvoelt dan eerdere modellen, waardoor de notebook bijna onmiddellijk wakker wordt wanneer je het deksel opent en de machine over het algemeen responsiever maakt. Je zult ook GPU-verbeteringen opmerken – hoewel de MacBook Air geen gamemachine is, kun je Apple Arcade-titels gemakkelijk spelen.

  Apple heeft de ventilator uit de binnenkant van de MacBook verwijderd Air M1, dus je hebt geen last van zoemende geluiden, zelfs niet als je de machine tot het uiterste drijft. Het is een klein detail, maar het maakt de ervaring van het gebruik van de laptop veel beter – en je zult dat lang kunnen doen dankzij de batterijduur van 16 uur van de MacBook Air. Misschien wel de grootste nadelen van de Air M1 komen van zijn slankheid: hij heeft slechts twee USB-C-poorten, wat in schril contrast staat met het brede scala aan handige connectoren van de nieuwe MacBook Pro’s. Maar als je de levensduur van de dongle een beetje aankunt, zal de MacBook Air M1 je waarschijnlijk goed van pas komen als je dagelijkse bestuurder.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en te volgen @Deals op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]