More

  Apple’s AirPods Max daalt naar een nieuwe lage prijs van $ 430 bij Amazon |

  Maak je geen zorgen als je bent verleid door de AirPods Max, maar laat je afschrikken door dat oogverblindende initiële prijskaartje – ze zijn nu een aanzienlijk betere waarde. Amazon houdt een verkoop voor Apple’s over-ear hoofdtelefoons die de prijs verlagen tot $ 430, of een steile $ 120 lager dan hun officiële sticker. De korting is ook van toepassing ongeacht de kleur, dus je kunt voor blauw, roze of een andere tint springen.

  Koop AirPods Max (Sky Blue) op Amazon – $ 430 Koop AirPods Max (Space Gray) op Amazon – $ 430 Koop AirPods Max (roze) op Amazon – $ 430

  Hoewel de AirPods Max duur zijn, krijg je ook veel waar voor je geld. Ze leveren een gebalanceerd geluid met een adaptieve EQ (om te optimaliseren voor uw oor) en solide actieve ruisonderdrukking. Je kunt een gezonde batterijduur, handige bediening en nauwe integratie met Apple-apparaten verwachten – de gebruikelijke hoofdpijn bij het instellen en het wisselen van apparaten is geen probleem. Ze zijn in de loop van de tijd ook waardevoller geworden. Nu Apple Music ruimtelijke audio biedt, kun je jezelf onderdompelen in nummers die profiteren van het allesomvattende geluidsbeeld.

  Er gelden nog steeds enkele bekende kanttekeningen. Je kunt concurrerende koptelefoons zoals Sony’s WH-1000XM4 of Bose’s 700 voor minder kopen, en ze kunnen voordelen bieden op belangrijke gebieden. Hun op Apple gerichte focus maakt ze minder aantrekkelijk als je de voorkeur geeft aan Android of Windows. En je kunt niet naar verliesloze Apple Music-audio luisteren, zelfs niet als je bent aangesloten. Dat gezegd hebbende, maakt de verkoopprijs de AirPods Max aanzienlijk gemakkelijker te rechtvaardigen als je een Apple-apparaat hebt en geniet van het opvallende ontwerp.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]