More

  ICYMI: De Beats Fit Pro is een intrigerend AirPods Pro-alternatief |

  De productrecensies van deze week lopen uiteen van oordopjes tot e-readers. Billy Steele bekeek de Beats Fit Pro en vond ze leuk vanwege hun verbeterde pasvorm en dieper geluid. Vervolgens een paar aandachtspunten voor fotografieliefhebbers: Steve Dent bekeek de Panasonic GH5 II om het verschil te zien dat een geheel nieuwe processor kan maken, terwijl Mat Smith de Sony Xperia 1 III gebruikte en meldde dat de langwerpige smartphone een hele reeks intrigerende camerafuncties te bieden. Tot slot bekeek Nathan Ingraham de Kindle Paperwhite Signature Edition, waardoor hij behoorlijk onder de indruk was.

  De Beats Fit Pro zit boordevol Apple-technologie

  Billy Steele/

  Billy Steele houdt van de meer traditionele pasvorm van de nieuwe Beat Fits Pro-oordopjes. Dit zijn de nieuwste echte draadloze oordopjes in de line-up van het bedrijf en ze hebben een kleine ontwerpupdate met flexibele vleugeltips, die buigen om in meer oorvormen te passen. Billy zegt dat dit element hielp om de knoppen op hun plaats te houden en hij merkte ze nauwelijks op in zijn oren.

  De upgrades die het bedrijf aan het geluidsprofiel maakte, waren onmiddellijk merkbaar volgens Billy, die een krachtigere bas meldde met meer diepte, meer ruimte voor zang en andere elementen en meer low-end toon. De knoppen hebben dezelfde H1-chip als de AirPods Pro, waardoor ze toegang hebben tot functies zoals one-touch pairing en handsfree Siri. Maar de Beats Fit Pro was niet zonder problemen: Billy ondervond veel onbedoelde druk op de knop en ze ondersteunen geen draadloos opladen. Maar ze bieden nog steeds een goede mix van functies, geluid en prestaties, waardoor ze een solide alternatief zijn voor de AirPods Pro.

  De Kindle Paperwhite Signature Edition is beter dan ooit

  Kindle Paperwhite Signature EditionNathan Ingraham/

  Nathan Ingraham weet dat een e-reader vaak geen upgrade is. Een groter 6,8-inch scherm, kleinere randen, 17 LED-achtergrondverlichting, opladen via USB-C en 32 GB opslagruimte zorgen echter voor een behoorlijke update, en daarom noemt Nathan de Kindle Paperwhite Signature Edition de beste e-reader die hij ooit heeft gehad gebruikt.

  Hij zei ook dat de hardwarewijzigingen aan de randen en het scherm ertoe hebben bijgedragen dat dit apparaat aanvoelt als een premium apparaat.

  De nieuwste Kindle kan ook automatisch de achtergrondverlichting aanpassen om vermoeide ogen ‘s nachts te verminderen, plus draadloos opladen en geeft geen advertenties weer op het vergrendelscherm. Net als eerdere versies is de Signature Edition waterdicht, kan hij audioboeken afspelen via Bluetooth en heeft hij een batterijduur van weken. Maar het kost $ 190, wat $ 50 meer is dan de standaard Kindle Paperwhite. Nathan zegt dat voor de meeste mensen de extra opslagruimte het extra geld niet waard is — tenzij je van plan bent veel Audible-titels op je e-reader te downloaden.

  De Panasonic GH5 II draait op een alles- nieuwe processor

  GHPanasDe nieuwe versie van de camera heeft echter een snellere processor en een dubbele verversingssnelheid bij 120Hz. De chip helpt bij het verbeteren van de AI-autofocus, die nu de gezichts- en eye-trackingsnelheden kan verdubbelen en de focus kan oppikken op een gezicht dat van de camera is gekanteld.

  Steve vond de menu’s ook beter op de camera. GH5 II, met een kleurcode en tabbladen om u te helpen vinden wat u zoekt. Panasonic heeft ook het infopaneel behouden, waarop belangrijke instellingen in één oogopslag te zien zijn. Een andere upgrade komt in het beeldstabilisatiesysteem, dat nu tot 6,5 EV aan schokbescherming levert. Dankzij dit zei Steve dat de GH5 II het beter doet dan concurrenten bij het soepeler lopen of rennen. Maar er is nog steeds geen externe RAW-video, en fotograferen bij weinig licht blijft een zwak punt.

  Het draait allemaal om de camera’s op de Sony Xperia 1 III

  Mat Smith/

  Sony’s Xperia 1 III lijkt sterk op de smartphone van vorig jaar met een ongebruikelijke schermverhouding van 21:9 en een langwerpig ontwerp.

  Het bijgewerkte 4K 120Hz-scherm zorgt er ook voor dat alles er behoorlijk scherp uitziet, en het werkt soepel dankzij een Snapdragon 888-chipset, 12 GB RAM en 256 GB aan opslagruimte. Hoewel Mat zegt dat het 6,5-inch OLED-scherm van de telefoon prachtig is, kan de Xperia de verversingsfrequenties niet dynamisch wijzigen om de levensduur van de batterij te maximaliseren – en dat resulteert in amper een volledige dag gebruik, zelfs met een batterij van 4.500 mAh, als je het paneel behoudt bij 120Hz. Hij was blij met het geluid van de naar voren gerichte stereoluidsprekers, die ondersteuning bieden voor audioformaten zoals 360 Reality Audio, Hi-Resolution audio en Dolby Atmos. En – schokkend – de Xperia 1 III heeft nog steeds een 3,5 mm audio-aansluiting.

  Maar de camera van de telefoon blinkt uit dankzij de drie 12-megapixelcamera’s met verschillende brandpuntsafstanden. De Xperia 1 III kan bewegende onderwerpen volgen en scherpe foto’s maken in drukke scènes, omdat hij 20 frames per seconde kan vastleggen en dual-phase-detectie-autofocuspixels heeft. Mat zegt dat het een meer technische benadering is en een leercurve heeft, maar het maakt de smartphone een intrigerend vooruitzicht voor fotografieliefhebbers.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]