More

  Galaxy S22 Ultra-fotolek lijkt de S-Pen | . te laten zien

  Samsung zou de S-Pen toch gewoon nieuw leven kunnen inblazen met de Galaxy S22 Ultra. Front Page Tech heeft foto’s verkregen van wat naar eigen zeggen de eerste live-foto’s zijn van de (blijkbaar voltooide) S22 Ultra, en het is in feite de nieuwe Galaxy Note. Er is een S-Pen, een gleuf voor de stylus en zelfs een minder afgerond ontwerp dat doet denken aan het verleden van Notes.

  In tegenstelling tot eerdere 3D-weergaven is er echter geen P-vormige camerabult. Samsung had naar verluidt een dikker ontwerp nodig voor de S-Pen, waardoor lenzen veel meer in het lichaam passen. Mogelijk moet u echter afzien van belangrijke camera-upgrades. De S22 Ultra zal vermoedelijk nog steeds draaien rond een 108 MP hoofdsensor vergezeld van een 12 MP ultrabrede shooter, een 10 MP 3X telefotocamera en een 10 MP 10X telefoto.

  Front Page Tech

  Afzonderlijk beweerde Jon Prosser van FPT dat Samsung op 8 februari pre-orders voor de Galaxy S22-familie zou aannemen, voorafgaand aan een release op 18 februari. We zouden die datums als voorlopig beschouwen, hoe betrouwbaar ze ook zijn (de timing zou in dit stadium gemakkelijk kunnen veranderen), maar ze suggereren dat het debuut van de S21 in januari meer een eenmalig was dan het begin van een trend.

  Als het lek klopt, verklaart dit Samsung’s beslissing om een ​​Galaxy Note-update in 2021 over te slaan. Het bedrijf ‘vermoord’ de Note niet zozeer als wel de overstap naar de Galaxy S-lijn. Het bedrijf kan zijn lanceringen van zomertelefoons reserveren voor opvouwbare apparaten zoals de Z Fold 3. Hoewel dat een gedoe kan zijn als je geduldig op een nieuwe Note hebt gewacht, is het beter om de ingebouwde S-Pen-functionaliteit op te geven of genoegen te nemen met voor een “goed genoeg” optionele uitrusting.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]