More

  Deze professionele robotica-kit is bijna $ 400 korting voorafgaand aan Black Friday |

  Robots zijn zo mainstream geworden dat we op het punt zijn gekomen om grapjes te maken over hun kleding. Maar alleen omdat we graag lachen om video’s van dansende creaties van Boston Dynamics, betekent niet dat ze geen essentieel onderdeel zijn van ons dagelijks leven. Van productie- en supply chain-activiteiten tot naar de maan gaan en helpen met dagelijkse consumententaken, robots zijn echt overal.

  Ze komen zo vaak voor dat je zou verontschuldigen voor het willen van je eigen persoonlijke robot. Je kunt er zelfs zelf een bouwen met de WLKATA Mirobot 6-Axis Mini Robotarm Professional Kit, nu te koop met 15 procent extra korting tijdens deze pre-Black Friday-uitverkoop.

  De Mirobot is een leuke, praktische manier om nieuwe robottechnologieën te leren kennen. De compacte robot weegt ongeveer hetzelfde als een laptop en is ontworpen met zes-assige vrijheid om productielijn- en industriële 4.0-scenario’s nauwkeurig te demonstreren. De zeer nauwkeurige arm heeft een herhaalde positioneringsnauwkeurigheid van 0,2 mm die ideaal is voor educatieve doeleinden en lichte taken, terwijl de omnidirectionele beweging kantelen en draaien ondersteunt waar u de arm ook maar wilt hebben.

  Mirobot wordt voorgemonteerd, klaar geleverd uit de doos te gebruiken met hardware op basis van een Arduino-besturingskaart. Het ondersteunt echter ook uitbreidbare interfaces en wordt geleverd met toegang tot de GitHub-community van WLKATA voor gratis toegang tot up-to-date tutorials, broncode, doe-het-zelfbegeleiding, modellen en meer.

  Je kunt Mirobot op meerdere manieren bedienen , ook met pc, smartphone en via app. De kit wordt ook geleverd met een Bluetooth-controller, die is ontworpen om te functioneren als een echte industriële robothanger om beter te illustreren hoe robots in de echte wereld werken. U kunt ook uitbreiden naar externe interfaces om rechtstreeks te communiceren met Wi-FI- en RS485-protocollen.

  Leer robotica met uw eigen professionele, aanpasbare robotarm. Tijdens ons Pre-Black Friday-evenement kun je de WLKATA Mirobot 6-Axis Mini Robotarm Professional Kit krijgen voor $ 1.310 wanneer je promocode SAVE15NOV gebruikt bij het afrekenen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  < werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]