More

  De Google Pixel 6 laadt niet zo snel op als je zou verwachten |

  Heb je een Google Pixel 6 gekocht in de hoop dat de (optionele) oplader van 30 W je telefoon snel zou opladen? Mogelijk moet u uw verwachtingen temperen. Tests van Android Authority suggereren dat de Pixel 6 en 6 Pro niet in de buurt komen van dat plafond van 30 W. In de praktijk kwam de oplader uit op 22 W – niet veel beter dan de 18 W-oplader van de Pixel 5.

  De telefoons lijken te voldoen aan de beweringen van Google dat ze binnen 30 minuten voor 50 procent zijn opgeladen. Het opladen neemt daarna echter heel snel af en de telefoon zakt van de nieuwere USB Power Delivery PPS-oplaadstandaard naar de oude PD 2.0-specificatie zodra de batterij 75 procent bereikt. Je bespaart niet veel tijd met de 30W-steen, met de grootste besparing op de 50 procent (31 minuten versus 40).

  Samsung’s Galaxy S21 Ultra trekt meer algehele stroom door dezelfde oplader, neemt af minder agressief en blijft volgens de testresultaten de hele tijd de nieuwere oplaadstandaard gebruiken. Hoewel de batterij van de S21 Ultra heter wordt, is hij nog steeds relatief koel.

  We hebben Google om commentaar gevraagd. AA geloofde dat het probleem softwaregerelateerd zou kunnen zijn, aangezien het oplaadalgoritme “vrijwel identiek” leek aan dat van de Pixel 5. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat de marketeers van Google geen 30 W opladen beloven, alleen het snel opladen van een half uur . Dat is echter niet wat een oplader van 30 W inhoudt, en het bekende oplaadprofiel geeft aan dat de Pixel 6 mogelijk een software-update nodig heeft om zijn volledige potentieel te bereiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]