More

  ‘Arcane’ is een nieuw soort volwassen animatie voor het Netflix-gamingpubliek |

  Vi stuitert met haar been als ze nerveus is. Het is iets wat ze doet in de eerste vier afleveringen van Arcane, de Netflix-serie gebaseerd op de overlevering van League of Legends, en het is een kleine maar charmante gewoonte. Vi’s been schudt op en neer van angstige woede terwijl ze ruzie maakt met haar vriend vanuit een geplette fauteuil in hun geïmproviseerde hol; later stuitert haar knie terwijl ze alleen in een donkere kamer zit, met uitzicht op een zeker onheil. Het is iets waardoor Vi zich echt voelt, alsof ze een geschiedenis heeft die ze met zich meedraagt, net zo natuurlijk als haar roze haar.

  Ook al zit Arcane boordevol ongelooflijke actie en heerlijke animatie, kleine details zoals deze zijn echt breng de wereld tot leven — alleen voor Jinx om het allemaal aan gruzelementen te blazen.

  html>” />In de vierde aflevering zijn Vi en Jinx ouder en staan ​​ze op gelijke voet, zelfs als ze tegenover elkaar staan. </p>
<p>De zussen beginnen omringd door hun gekozen familieleden, waaronder hun vaderfiguur, Vander, die treedt op als de onofficiële burgemeester van Zaun. Vander, voormalig leider van het verzet, runt een bar genaamd The Last Drop en probeert de vrede te bewaren met de Enforcers, het gemilitariseerde beveiligingsteam van Piltover. Ondertussen staan ​​wetenschappers in Piltover op het punt om synthetische magie te gebruiken, terwijl de meest gemene krachten in Zaun monstersoldaten creëren door mensen glinsterende paarse vloeistof te voeren. Al met al is het een recept voor oorlog.</p>
<p> <iframe src=

  De verschillende werelden van Arcane zijn levendig, uitgestrekt en levend, Piltover schijnt goud tussen de wolken en Zaun begraven onder het vuil, gevuld met giftig groen licht. De show zelf voelt minder als anime en meer als een bijna R-rated Disney-film, met boterzachte karakterbewegingen en uitgebreide omgevingen, met dank aan Riot Games’ go-to animatiestudio, Fortiche Production. Het geheel ziet eruit alsof het het product is van motion-capture-technologie, maar het is met de hand geanimeerd in een mix van 2D en 3D.

  De gevechten in Arcane zijn bijzonder prachtig.

  De grootste gevechten spelen zich meestal af in slow-motion, met emotionele elektronische muziek die door de scènes dreunt en close-ups van gemene stoten, zware trappen en ontwijkingen op het laatste moment. In bredere hoeken heeft elk frame van deze gevechten potentieel voor desktop-wallpapers. html>” />Dit is tenslotte een origineel verhaal. Image Credit: Riot Games </p>
<p>Aflevering vier, die op 13 november op Netflix verschijnt, samen met twee andere afleveringen, vooruitspoelen naar een tijd waarin Jinx en Vi er meer op lijken hun in-game personagemodellen, en het legt de basis voor een toekomstige confrontatie – familiereünie? – tussen de twee. Jinx en Vi worden allebei achtervolgd door hun verleden en hun evolutie is boeiend. Het verhaal draait om hen heen, prikkelend en gespannen.</p>
<p>Arcane zou me kunnen ruïneren. De show legt snel en moeiteloos verbindingen met zijn personages, ondersteund door een betoverende animatiestijl en emotionele, rauwe stemacteurs. Het laat me dingen voelen, en ik ben nog maar vier afleveringen bezig. De eerste reeks van drie Arcane-afleveringen staat vandaag, 6 november, op Netflix, terwijl de tweede reeks op 13 november zal landen en de laatste drie op 20 november. </p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]