More

  Deze BOOX e-reader is 15 procent korting tijdens deze pre-Black Friday-uitverkoop |

  ‘Dit is het seizoen om te beginnen met het maken van je verlanglijstje voor de feestdagen, dat ongetwijfeld vol zal staan ​​met hoopvolle vermeldingen van topgadgets. Als een e-reader hoog op die lijst staat, is dat geen verrassing. Deze handige apparaten doen zelfs de meest toegewijde bibliotheekbezoeker twijfelen aan hun modus operandi. De bestverkochte exemplaren bieden een uitstekende resolutie, veel opslagruimte, een geweldige leeservaring en zelfs de mogelijkheid om op internet te surfen.

  Dat geldt allemaal voor de BOOX e-reader en case, nu verkrijgbaar voor $323 . Met 4,4 van de vijf sterren op Amazon klokt deze e-reader in op minder dan 20 centimeter voor een gemakkelijke en comfortabele sessie met uw aanbevolen lees- of internetgebruik. Het is licht, handig en is volledig uitgerust met de functies die u van een moderne e-reader mag verwachten.

  Er is bijvoorbeeld het E Ink Carta Plus-scherm, met een heldere 300 DPI en 1.872 x 1.404 resolutie die vermoeidheid van de ogen vermindert en het lezen van inhoud gemakkelijk maakt voor de ogen. In die geest zul je, wanneer je ‘s nachts aan het lezen bent, genieten van de zachte luminescentie van MOON Light 2-technologie (zonder flikkerend licht). Je kunt je helderheid en kleurtemperatuur ook aanpassen aan je kamer.

  De NOVA3 is gebouwd met een 8-coreprocessor en heeft 32 GB interne opslag en 3 GB RAM. Het is ook compatibel met Android 10, wat betekent dat het compatibel is met apps die de functionaliteit van dit apparaat verbeteren en het gebruiksvriendelijker maken. De e-reader beschikt ook over SNOW Field-ondersteuning, waardoor u uw scherm minder hoeft te verversen.

  Gestroomlijnd en compact, de BOOX Nova3 is zowel krachtig als draagbaar. Oorspronkelijk $ 379,-, je kunt de BOOX Nova3 e-reader-tablet met hoes krijgen voor $ 323 als je code SAVE15NOV gebruikt bij het afrekenen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]