More

  BMW haalt touchscreen-functies van sommige modellen te midden van chiptekort |

  Het wereldwijde chiptekort heeft de afgelopen maanden allerlei industrieën getroffen. Autofabrikanten behoren tot degenen die de impact hebben gevoeld, en velen vertragen de productie. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is BMW, dat andere maatregelen neemt om het gebruik van silicium te verminderen en de huidige productieniveaus te handhaven tijdens de crisis. Het bevestigde aan Autoblog dat het tijdelijk de touchscreen-functies van verschillende modellen verwijdert.

  Voor nu worden de BMW 3-serie, X5, X6, X7 en Z4-modellen geleverd zonder touchscreen-bediening. De BMW 4-serie Coupé, Cabrio en Gran Coupé (maar niet de i4 EV) zullen voorlopig ook touchscreen-functies verliezen.

  Eigenaars van de betrokken modellen zullen de iDrive-controller van de middenconsole moeten gebruiken om door de infotainmentsysteem. Als je een model zonder aanraakbediening ontvangt terwijl het die had moeten hebben, ontvang je een tegoed van $ 500 vanwege “Verwijderen van touchscreen”.

  Ondertussen, volgens een bericht op het Bimmerfest-forum, zijn deze modellen zal de BMW Backup Assistant niet hebben als eigenaren hebben gekozen voor het Parkeerassistent-pakket. Die functie kan de auto automatisch achteruit laten rijden langs het pad waarlangs hij een plek inreed. heeft contact opgenomen met BMW voor meer details, inclusief of het bestuurders zal compenseren die verwacht hadden toegang te krijgen tot die functie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]