More

  Apple neemt Tesla’s directeur van Autopilot-software aan |

  Apple heeft ongelooflijk geheimzinnig gedaan over zijn inspanningen om een ​​zelfrijdende auto te ontwikkelen, maar volgens Bloomberg is de nieuwste stap het inhuren van een belangrijk personeelslid van de zwaarste concurrentie. De technologiegigant heeft naar verluidt Christopher “CJ” Moore ingehuurd, die sinds 2019 de directeur is van Tesla’s Autopilot Software en sinds 2014 bij het bedrijf werkt. Hoewel Moore zijn LinkedIn-pagina nog moet bijwerken, zegt Bloomberg dat hij ook aan software zal werken bij Apple en zal rapporteren aan Stuart Bowers. Net als Moore werkte Bowers als hoofd van de Autopilot-eenheid van Tesla tot hij in 2019 vertrok. 

  In mei was Moore een van de medewerkers die de Californische DMV vertelde dat Elon Musk de volledige zelfrijdende tijdlijn van de autofabrikant overdreef . In een DMV-conferentiegesprek zei hij dat de verklaringen van Musk dat automatisch rijden van niveau 5 binnenkort komt, niet overeenkwamen met de technische realiteit. Musk heeft gezegd dat de technologie van Tesla binnenkort zal kunnen werken zonder menselijke tussenkomst. Op dit moment is het nog steeds alleen in staat om zelf te rijden op niveau 2, waarvoor bestuurders nog steeds hun handen aan het stuur moeten houden. Moore werd opgeroepen als getuige in een rechtszaak over de dood van een man bij een Autopilot-crash in 2019 in Florida. De documenten voor die rechtszaak onthulden begin oktober dat Moore Tesla al had verlaten.

  Moore en Bowers zijn slechts twee van de voormalige Tesla-medewerkers die Apple had ingehuurd voor zijn autodivisie. Andere medewerkers zijn Michael Schwekutsch, die voorheen VP Engineering bij Tesla was en aan aandrijflijnen werkte, en Steve MacManus, die ook VP Engineering bij Tesla was.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]