More

  Alle spullen die je nodig hebt om te gamen als een pro |

  Natuurlijk, het is gemakkelijker dan ooit om er zelf een te beginnen streamingkanaal voor videogames, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is om een ​​streamer te zijn. Er zijn tientallen factoren waarmee u rekening moet houden voordat u op die grote GO LIVE-knop op YouTube of Twitch drukt, zoals verlichting, audiokwaliteit, video-uitvoer en softwareorganisatie – en dat is alleen maar om in de lucht te komen. Als je als streamer wilt slagen, heb je ook oefening, charisma, geluk en natuurlijk de juiste uitrusting nodig.

  Terwijl we je niet kunnen helpen met het geduld, het natuurlijke talent of de sociale factoren die bepalend zijn wie een streamingster wordt, kunnen we de tools aanbevelen om een ​​kanaal er vanaf dag één zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Als iemand op je cadeaulijst serieus wil duiken in het streamen van videogames, dan zijn dit de gadgets die ze met veel plezier zullen uitpakken (en laten zien op de camera).

  Blue Yeti

  Blue Yeti voor de 2021-microfooncadeaugids voor 2021.Legendarisch. Welke omschrijving je ook kiest, de Yeti by Blue blijft een van de meest betrouwbare, alomtegenwoordige stukjes technologie in de livestreaming-business. De Yeti is een USB-microfoon, wat betekent dat hij plug-and-play is met de meeste rigs, en hij heeft een specifieke instelling (cardioïde patroon) die geweldig is voor livestreaming. Het is ook betaalbaarder dan vergelijkbare microfoons, terwijl het geluid van hoge kwaliteit en eenvoudige installatie biedt. Koop Blue Yeti bij Amazon – $ 130

  HyperX QuadCast S

  Will Lipman Photography voor

  Sommige microfoons zijn gebouwd om op te gaan in hun omgeving, en andere zijn ontworpen om op te vallen, zoals de QuadCast S van HyperX. De QuadCast S heeft een oplichtende kern met aanpasbare RGB-effecten, waardoor het scherm te allen tijde een vleugje kleur krijgt (ja, zelfs als je wachtrij 10 minuten bereikt). Het heeft ook een intern popfilter en vier polaire patronen, waaronder cardioïde.

  Koop HyperX QuadCast S bij Amazon – $ 160

  EPOS Sennheiser Game One

  Will Lipman Photography voor

  Ongemakkelijke hoofdtelefoons kunnen een anders plezierige gamesessie vernietigen, en dit geldt extra voor streamers, die dat niet doen de tijd of denkkracht hebben om met platgedrukte oren om te gaan.

  Een ontwerp met open achterkant zorgt voor 3D-geluid en laat streamers hun omgeving horen zonder een oor opzij te schuiven. De Game One bevindt zich ook in dezelfde prijsklasse als mid-tier headsets van Razer, HyperX of SteelSeries, maar het unieke open-akoestische ontwerp biedt hoogwaardige, kristalheldere – en comfortabele! — soundscapes. Koop EPOS Game One bij Amazon – $130

  Razer BlackShark V2

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.comRazer

  Als je op zoek bent naar stijl en prestaties in een budgetvriendelijke headset, dan zit je bij Razer goed. De BlackShark V2 is een relatief betaalbare gamingheadset met alles wat een streamer nodig heeft, van oorkussens van traagschuim tot een afneembare microfoon. Dit is een geluidsisolerende headset, waardoor hij goed is voor openbare streamingruimtes met veel achtergrondgeluid. Razer weet wat het doet als het gaat om gamingaccessoires, en de Black Shark V2 is een beproefd apparaat voor elke speler, allemaal in die klassieke zwart-en-groene look.

  Koop BlackShark V2 bij Amazon – $ 100

  Elgato Stream Deck MK.2

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Elgato’s Stream Deck is het apparaat waarvan de meeste streamers zich niet realiseren dat ze ze nodig hebben, tenminste totdat ze er een hebben.Het is vooral handig voor live situaties, waar streamers soepel tussen programma’s moeten wisselen en meerdere apps tegelijkertijd moeten controleren. Koop Stream Deck MK.2 bij Amazon – $ 150

  Logitech C922 Pro Stream

  Logitech C922 for the 2021

  Razer Kiyo Pro

  Razer Kiyo Pro voor de 2021 Holiday Gift Guide.Razer

  Er is maar zoveel verlichting dat je kunt persen in een enkele streaming-ruimte van de Razer Pro komt binnen.

  Dit is een streamingcamera van hoge kwaliteit met een groothoeklens en een slank cirkelvormig profiel, en wordt geleverd met een privacyafdekking om ervoor te zorgen dat er geen ongevallen in de lucht zijn. Koop Kiyo Pro bij Amazon – $ 199

  Razer Ripsaw HD

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com% Koop Ripsaw HD bij Amazon – $ 160

  Lightsmoon Line Lamp

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comLightsmoon

  Zodra de basistechnologieën uit de weg zijn, is het tijd om wat stijl toe te voegen aan de scène van je streamer.

  De Line Lamp is ontworpen om in de hoek van een kamer te passen, weerkaatst op de muren en laat de hele kamer gloeien met minimale hardware. Koop Line Lamp bij Lightsmoon – $ 280

  Govee Glide Wandlamp

  Govee Glide Wall Light for the 2021 Koop Glide-wandlamp bij Amazon – $ 100

  REAWUL grote RGB-muismat

  REAWUL

  Wilt u een snelle, gemakkelijke en goedkope manier om een ​​streamingruimte te maken? Koop een grote, oplichtende muismat.

  De pad heeft 14 RGB-verlichtingsmodi met stabiele en geanimeerde opties en wordt gevoed via USB. Voor minder dan $ 20 is dit zowel een koopje als een showstopper. Koop een RGB-muismat bij Amazon – $ 20

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]