More

  Twitter laat iedereen naar Spaces-audio luisteren zonder in te loggen |

  Twitter wil het potentiële publiek van Spaces uitbreiden, dus het maakt audiogesprekken beschikbaar voor iedereen, zelfs voor degenen die zich liever niet aanmelden voor een account. Nu kunnen hosts en luisteraars iedereen een directe link naar een Spaces-audio-uitzending sturen, en degenen zonder Twitter-accounts kunnen ernaar luisteren op internet zonder in te loggen. Ze kunnen niet deelnemen, maar het kan nog steeds leiden tot naar meer luisteraars en een groter bereik.

  heb je vrienden die niet op Twitter zitten? dat is raar, maar nu kun je directe links naar je Spaces delen en ze kunnen via internet meeluisteren zonder ingelogd te zijn

  — Spaces (@TwitterSpaces) 4 november 2021

  De website heeft steeds meer functies toegevoegd aan maak Spaces gemakkelijker te delen en te ontdekken sinds het live audiogesprekken lanceerde. In juli konden gebruikers nieuwe tweets rechtstreeks vanuit de Space samenstellen, die zullen linken naar de audiochat en eventuele bijbehorende hashtags. Het introduceerde in oktober een Spaces-tabblad op iOS, waardoor gebruikers audioprogramma’s op één plek kunnen vinden. Vervolgens werden hostingtaken voor iedereen opengesteld, wat mogelijk betekent dat er meer audioprogramma’s naar kunnen luisteren.

  Omdat niet iedereen het kan afstemmen op live-uitzendingen, heeft Twitter ook de mogelijkheid uitgerold om Spaces-audio op te nemen op een beperkt aantal iOS-hosts. Door hun sessies op te nemen, kunnen hosts ernaar linken en het 30 dagen delen, en luisteraars op het platform kunnen het rechtstreeks op hun tijdlijn bekijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]