More

  T-Mobile biedt abonnees een jaar gratis Paramount+ |

  T-Mobile biedt zijn klanten nog een extraatje. Mensen met een nieuw of bestaand T-Mobile of Sprint postpaid mobieltje of internetabonnement voor thuis kunnen vanaf 9 november een jaar lang zonder extra kosten toegang krijgen tot Paramount+ Essential. T-Mobile biedt abonnees met in aanmerking komende abonnementen ook gratis toegang tot Apple TV+ en Netflix.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Paramount+ Essential is het lagere niveau van de streamingdienst en kost doorgaans $ 5 per maand of $ 50 per jaar. Er zijn enkele advertenties en hoewel je je lokale CBS-station niet kunt streamen, kun je live NFL zien op CBS en UEFA Champions League-wedstrijden. Het aanbod staat ook open voor huidige Paramount+-abonnees.

  Ook al kost het T-Mobile-abonnees een jaar lang niets extra, ze hebben nog steeds een creditcard nodig om zich aan te melden voor Paramount+. Als u uw abonnement niet opzegt voordat het jaar om is, begint Paramount+ een maandelijks abonnement in rekening te brengen. Het is dus waarschijnlijk de moeite waard om een ​​herinnering in te stellen om te annuleren als u niet van plan bent de service na 12 maanden te blijven gebruiken – Paramount+ zal u geen herinnering sturen dat uw gratis toegang bijna op is.

  Samen met live sport biedt Paramount+ een brede selectie van shows van CBS, BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon en andere Viacom-netwerken, evenals Paramount-films zoals A Quiet Place Part II en PAW Patrol : De film. Paramount+ heeft natuurlijk ook originelen, waaronder verschillende Star Trek-shows, Evil, South Park-films en het geweldige The Good Fight.

  Verizon was het moederbedrijf van tussen juni 2015 en september 2021.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]