More

  Square stelt zijn Cash-app beschikbaar voor tieners |

  Square staat nu alle tieners toe om de Cash-app te gebruiken, na dit tot nu toe te hebben beperkt tot volwassenen. Degenen van 13 tot 17 jaar hebben echter toestemming van een ouder of voogd nodig om de app te gebruiken.

  Gebruikers kunnen geld naar elkaar sturen en korting krijgen op sommige aankopen. Tieners kunnen ook een Visa-betaalpas genaamd Cash Card gebruiken om voor goederen te betalen. Ze kunnen de Cash Card toevoegen aan Apple Pay of Google Pay, en ze ontvangen ook een fysieke versie van de kaart. De kaart is aanpasbaar – je kunt een kleur en stempels kiezen, erop tekenen of hem laten gloeien in het donker. Het wijzigen van het ontwerp kost $ 5 en er kunnen ook geldopnamekosten zijn.

  Cash-app is nu beschikbaar voor iedereen van 13 jaar en ouder, met ouder of voogd goedkeuring. Verstuur, bewaar en ontwerp uw eigen betaalpas. #CashApp13Plus
  Meer informatie: https://t.co/l2VCETs02U pic.twitter.com/V8GNW7c0Gw

  — Cash-app (@CashApp) 3 november 2021

  Er zijn enkele beperkingen op accounts voor die van 13 tot 17 jaar. De ouders of voogden van die gebruikers hebben toegang tot hun transactiegegevens, inclusief overschrijvingen, en ze kunnen op elk moment een tieneraccount en Cash Card afsluiten. Ouders en voogden zijn de wettelijke eigenaren van tieneraccounts (13- tot 17-jarigen worden geclassificeerd als geautoriseerde gebruikers).

  Jongeren onder de 18 jaar worden ook uitgesloten van sommige delen van de app. Ze zullen geen bitcoin kunnen verhandelen of toegang hebben tot de functies Beleggen, Lenen, Cheque-storting, Papiergeldstorting of Grensoverschrijdende Betalingen. Ze kunnen hun Cash Card ook niet gebruiken bij bepaalde bedrijven, waaronder bars, autoverhuurbedrijven of hotels.

  Om toegang tot de app aan te vragen, moeten tieners de gegevens van hun ouders of voogd invoeren wanneer ze zich aanmelden voor een kaart of het verzenden van een peer-to-peer betaling van hun saldo. Cash App neemt dan contact op met de ouder of voogd van de tiener voor goedkeuring.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]