More

  Spider-Man komt op 30 november naar ‘Marvel’s Avengers’, maar alleen op PS4 en PS5 |

  Eindelijk heeft Crystal Dynamics onthuld wanneer Spider-Man precies zal verschijnen in Marvel’s Avengers. De iconische superheld wordt op 30 november exclusief voor PlayStation toegevoegd aan de PS4- en PS5-versies van de game.

  Er komt een heldenevenement bij Spidey’s debuut. Nadat Spider-Man het plan van AIM heeft ontdekt om zijn Synthoid-leger niet te stoppen, werkt Spider-Man samen met de Avengers om de dreiging het hoofd te bieden. Crystal Dynamics heeft helaas nog geen goede kijk op de held gegeven.

  Markeer die kalenders! Op 30 november komt er een hele reeks content en herwerkingen uit!

  🔊 Klaw Raid: Discordant Sound
  ⚙️ Gear Upgrade en Resources Reworks
  👕 Earned Cosmetics
  🕸️ Spider -Man Hero Event voor PS4 en PS5
  💡 …en meer!

  Lees – https://t.co/W68pC9UlC2 pic.twitter.com/YcNMzXleog

  — Marvel’s Avengers (@PlayAvengers) 4 november 2021

  De studio zei aanvankelijk dat ze Spider-Man begin dit jaar zouden toevoegen, maar dat is duidelijk niet gelukt. Kate Bishop en Clint Barton (beiden bekend als Hawkeye) kwamen later dan gepland ook aan in Marvel’s Avengers.

  Samen met Spider-Man zal een update later deze maand meer cosmetische items toevoegen (inclusief outfits) geïnspireerd door het Marvel Cinematic Universe), een nieuw type vijand genaamd Echoes en een Klaw-inval. De upgradesystemen voor grondstoffen en uitrustingen zullen ook worden herwerkt en de limiet voor het vermogensniveau wordt verhoogd.

  De aankondiging van Spider-Man volgt op een bijzonder zware week voor de game. In zijn jaarverslag noemde Square Enix Marvel’s Avengers “een ambitieuze titel voor ons omdat we het GaaS-model (Games as a Service) hebben overgenomen”, hoewel de game “helaas niet zo succesvol was gebleken als we hadden gewild”. Het rapport merkt ook op dat “de nieuwe uitdaging die we met deze titel aangingen een teleurstellend resultaat opleverde.” Jakkes. Crystal Dynamics heeft dinsdag ook de alom verguisde XP- en resource-booster-microtransacties verwijderd.

  De eerste verkopen van Marvel’s Avengers waren lager dan Square Enix had verwacht, en het bedrijf boekte een verlies van ongeveer $ 67 miljoen voor het kwartaal waarin het is uitgebracht. Sindsdien is er echter een kleine ommekeer geweest. De Black Panther-uitbreiding werd goed ontvangen en de game landde onlangs op Xbox Game Pass. Xbox-spelers kunnen echter niet de strijd aangaan met Peter Parker.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]