More

  Shure lanceert zijn eerste haakvrije draadloze oordopjes |

  Ten minste een jaar op de CES presenteerde Shure zijn eerste echte draadloze oordopjes genaamd Aonic 215. In september bracht het zelfs de tweede generatie van het model uit. Beide paren worden echter geleverd met oorhaken. Nu heeft het bedrijf een nieuw echt draadloos oordopjesmodel gelanceerd met een meer “traditioneel” ontwerp dat je nu zou associëren met de productcategorie. Het wordt de Aionic Free genoemd en hoewel het misschien groter is dan zijn rivalen op de markt, is het inderdaad haakvrij.

  De Aionic Free blokkeert geluid dat je oren binnendringt met zijn schuimrubberen knoppen en zijn schuine ontwerp. Hij kan tot zeven uur luisteren, terwijl de draagtas maximaal twee keer volledig kan worden opgeladen voor een totale batterijduur van 21 uur. De oordopjes hebben ook een snellaadfunctie waarmee je binnen 15 minuten een uur kunt afspelen in de case.

  Je kunt het volume en het afspelen regelen en oproepen aannemen met een enkele druk op een van de oordopjes. Als u knopfuncties wilt aanpassen, kunt u dat doen met de app van het bedrijf. Met de app kun je ook personaliseren hoeveel geluid je wilt binnenlaten wanneer de omgevingsmodus is ingeschakeld, meldingen aanpassen en je standaard muziekbestanden laten afspelen en huren. Shure’s Aionic Free is nu verkrijgbaar bij retailers en de website van het bedrijf voor $ 199.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]