More

  Riot brengt ‘League of Legends’, ‘Valorant’ en andere titels naar Epic Games Store |

  Riot Games brengt zijn pc-titels naar een nieuw terrein, aangezien League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics en Legends of Runeterra nu allemaal beschikbaar zijn in de Epic Games Store. De verhuizing zou de vier gratis te spelen titels voor een breder publiek kunnen krijgen.

  Je moet de nieuwe Riot Client installeren (die eerder deze maand debuteerde), maar je kunt de games uit de Epic-app of een snelkoppeling op het bureaublad. Als je al een van deze games speelt, kun je je nog steeds aanmelden met je account en toegang krijgen tot je bestaande vriendenlijst.

  Tijd om een ​​rel te beginnen. 👀

  Valorant, Legends of Runeterra, League of Legends en Teamfight Tactics zijn nu beschikbaar in de Epic Games Store!

  Lees meer: ​​https://t.co/afyb1Yfpav pic.twitter.com/kGEuQogIW7

  — Epic Games Store (@EpicGames) 4 november 2021

  De samenwerking tussen Riot en Epic strekt zich ook uit tot de titels van laatstgenoemde. League of Legends-kampioen Jinx komt naar Fortnite en markeert de eerste verschijning van een LoL-personage in een niet-Riot-game.

  De samenwerking maakt deel uit van Riot’s maandlange campagne om Arcane, de League of Legends, te promoten animatieserie die op 6 november om 22.00 uur ET in première gaat op Netflix. Elders heeft Riot ook samengewerkt met Amazon om Prime Gaming-leden het komende jaar wat in-game goodies aan te bieden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]